şimdi olay bir japon ailesinin başından geciyor ama hikaye olarak:

japonyada bir aile cok zenginmiş. o kadar zenginmişki cocuğunun bir odasında kemer,bi odasında ayakkabı,bi odasındada diğer kıyafetleri...
şimdi bu ailenin buyuğu(baba)oğluna gidip sorar;
--oğlum hayatından memnunmusun?der.cocuğun yanıtı şoyle olur;
--hayatımdan memnunum ama bir tek eksiğim var oda karete oğrenmek istiyor olmam.babanın yanıtı;
--senin soylediğin benim icin bir emirdir,hemen dunyanın en iyi hocasını cağıracam.
dunyanın en iyi hocası gelir ve babanın sozleri ve hareketi şoyle olur;
--sana bir kart vericem oraya ne kadar maaş istiyorsan(1 milyar falan)o kadar yaz,demiş.
ve sabah 5 olur ve cocuk hala yatmaktadır.hoca tabi dimdik ayakta.cocuğu durterek;
--KALK BAKİM SAAT 5 CALIŞMA VAKTİ.cocuk;
--ne calışması ya biraz daha yatcam uykum var.ve hemen cocuğu yattığı yerden kaldırır.kaldırır kaldırmaz koşuya başlarlar.cocuk koşmasını oğrenir.ondan sonra kucuk hareketlere başlarlar. sonra daha gelişmiş hareketlere.6 ay sonra cocuk nerdeyse kareteci olur.karete hocası ise;
--sana 1 gun izin istediğini yap.cocuk hemen atlar arabasına dolaşmaya başlar.cocuk biraz hız tutkunudurr.100,200,300 km derken cocuk tırın altında kalır .ama oyle bir şans vardırki cocuk arabadan cıkarılıyor ve yaşıyor.ama cocuğun sol kolu omuzdan ayrılmıştır.cocuk hasta haneye kaldırılır.ve 1 ay sonra evine doner.cocuk artık hayattan umudunu kesiyor.aileside bu duruma cok uzuluyor,tabikide cocukları yaneee.adamla karısı bu durumu cozemeyeceklerini duşununce cacuğun karete hocasını cağırıyorlar.hoca gelip kapıyı calar;
--ac kapıyı ben geldim hocan.cocuk heemen bir telaşa kapılır ve kapıyı acar(sağ koluyla).hocası hemen ;
--hadi gel bakalım benle seni şampiyonalara yazdırdım.cocuk ;
--ama benim kolum yokki ben nasıl şampiyonaya giderim.hocas;
--sen merak etme orasını ben seni en iyi şekilde eğiticem.hemen koşuya başlıyorlar.cocuk tek kolu olmasına ramen koşa biliyor.HOCASI ONA SADECE BİR HAREKET OĞRETİYOR VE O HAREKETİ AYLARCA YAPIYOR.en sonunda o hareketi dunyada en iyi yapan kişi oluyor.turnuva zamanı gelmiştir.ilk rakibi kaslı maslı bişi cocuk hocasına;
--hacam ben bunu nasıl yencem iri yarı bir adam,hemde bir kolumda yok.hocası;
--sen merak etme benim sana oğrettiğim hareketi yap yenersin.ilk gong calar calmaz cocuk o hareketle adamı nakaolt ediyor.
sonra ceyrek final yarı final derken FİNAL'e geliyor buyun dunya artık tek kollu kareteciyi konuşuyor.finale cıkacakknen karşısındaki kişinin birr dunya olduğunu gorunce artık hocasına;
--buraya kadar geldik ama ben bunu yenemicem.hocası;
--sen hareketini yap gerisi gelir.ve son gonglar otuyor.cocuk bir kac dakka uğraşıyor son olarak hareketini yapıyor ve KAZANIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR.BUTUN KAMERA VE FOĞTORAF MAKİNELERİ ARTIK ONA DONUYOR.;
--BU BAŞARIYI NASIL ELDE ETTİNİZ.cocuk;
--siz onu hocama sorun ben bişi yapmadım.BUTUN KAMERALAR HOCAYA DONUYOR VE HOCA SAKALINI KAŞIYARAK;
--ONA SADECE BİR HAREKET OĞRETTİM O HAREKETİ ENGELLİYE BİLMELERİ İCİN SOL KOLUNU TUTMASI GEREKİYORDU AMA BENİM OĞRENCİMİN SOL KOLU YOK DİYOR..............

ALINTI MALINTI FALAN DEĞİL TAMAMEN BANA AİTTTİR ARTIK +REPLER GELSİNNN