japonyada bir aile cok zenginmiş. o kadar zenginmişki cocuğunun bir odasında kemer,bi odasında ayakkabı,bi odasındada diğer kıyafetleri...
şimdi bu ailenin buyuğu(baba)oğluna gidip sorar;
--oğlum hayatından memnunmusun?der.cocuğun yanıtı şoyle olur;
--hayatımdan memnunum ama bir tek eksiğim var

--senin soylediğin benim icin bir emirdir,hemen dunyanın en iyi hocasını cağıracam.
dunyanın en iyi hocası gelir ve babanın sozleri ve hareketi şoyle olur;
--sana bir kart vericem oraya ne kadar maaş istiyorsan(1 milyar falan)o kadar yaz,demiş.
ve sabah 5 olur ve cocuk hala yatmaktadır.hoca tabi dimdik ayakta.cocuğu durterek;
--KALK BAKİM SAAT 5 CALIŞMA VAKTİ

--ne calışması ya biraz daha yatcam uykum var

--sana 1 gun izin istediğini yap.cocuk hemen atlar arabasına dolaşmaya başlar.cocuk biraz hız tutkunudurr.100,200,300 km derken cocuk tırın altında kalır

--ac kapıyı ben geldim hocan.cocuk heemen bir telaşa kapılır ve kapıyı acar(sağ koluyla

--hadi gel bakalım benle seni şampiyonalara yazdırdım.cocuk ;
--ama benim kolum yokki ben nasıl şampiyonaya giderim.hocas;
--sen merak etme orasını ben seni en iyi şekilde eğiticem.hemen koşuya başlıyorlar.cocuk tek kolu olmasına ramen koşa biliyor.HOCASI ONA SADECE BİR HAREKET OĞRETİYOR VE O HAREKETİ AYLARCA YAPIYOR.en sonunda o hareketi dunyada en iyi yapan kişi oluyor.turnuva zamanı gelmiştir.ilk rakibi kaslı maslı bişi

--hacam ben bunu nasıl yencem iri yarı bir adam,hemde bir kolumda yok.hocası;
--sen merak etme benim sana oğrettiğim hareketi yap yenersin.ilk gong calar calmaz cocuk o hareketle adamı nakaolt ediyor

sonra ceyrek final yarı final derken FİNAL'e geliyor buyun dunya artık tek kollu kareteciyi konuşuyor.finale cıkacakknen karşısındaki kişinin birr dunya olduğunu gorunce artık hocasına;
--buraya kadar geldik ama ben bunu yenemicem.hocası;
--sen hareketini yap gerisi gelir.ve son gonglar otuyor.cocuk bir kac dakka uğraşıyor son olarak hareketini yapıyor ve KAZANIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR.BUTUN KAMERA VE FOĞTORAF MAKİNELERİ ARTIK ONA DONUYOR.;
--BU BAŞARIYI NASIL ELDE ETTİNİZ.cocuk;
--siz onu hocama sorun ben bişi yapmadım.BUTUN KAMERALAR HOCAYA DONUYOR VE HOCA SAKALINI KAŞIYARAK;
--ONA SADECE BİR HAREKET OĞRETTİM O HAREKETİ ENGELLİYE BİLMELERİ İCİN SOL KOLUNU TUTMASI GEREKİYORDU AMA BENİM OĞRENCİMİN SOL KOLU YOK DİYOR..............

ALINTI MALINTI FALAN DEĞİL TAMAMEN BANA AİTTTİR ARTIK +REPLER GELSİNNN