2 hafta oncesine kadar internete sorunsuz olarak giriyordum. Hattım Superonline'dı ve ne olduysa bi anda internet gitti. Modem uzerindeki DSL ve internet ışıkları yanıyordu ancak internet erişimi yoktu. Sorun icin teknik destek alsam da sorunla cok ilgilenmediler. Ben de Turknet'e geciş yaptım hat aktif hale geldi ancak aynı sorun yine devam ediyor. Asus modemim var kurulumunu ve kullanıcı adı ile şifresini girdim, DSL ve internet ışıkları yanıyor ancak internete yine bağlanamıyorum. Alt yapı sağlayıcısı Turk Telekom olduğu icin servisten geldiler. Kabloyu kontrol ettiler modeme kadar 82 Mbps internet geliyor. Ben uc farklı modem taktım. Servisten gelenler de sıfır modem taktılar denediler kullanıcı adı ve şifresini girerek ancak DSL ve internet ışıkları yanmasına rağmen yine aynı sorun devam etti.

Son olarak internet portunu değiştirerek sıfır bi porta aktardılar sorun yine duzelmedi. Bilgisayardan baktığımda internet bağlantısı uzerinde herhangi bir unlem işareti falan yok direk bağlı olarak gozukuyor. Bilgisayarın ve modemin internete bağlı olduğundan eminim cunku 1 gun oncesinde farklı bir dairede test ettim sorunsuz olarak girebiliyorum. Ancak kendi dairemde internete girmek istediğimde ne telefonlardan ne de bilgisayarlardan internete erişemiyorum. Bu sorunun bir cozumu var mıdır? İlginiz icin şimdiden teşekkur ederim.