Aşağıya yazışma fotoğraflarını atıyorum siz yorumlayın artık.
TurkNet YAPA altyapısında olduğu halde gecişin onaylanmaması
İnternet Servis Sağlayıcıları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- TurkNet YAPA altyapısında olduğu halde gecişin onaylanmaması
-
28-09-2022, 12:19:12Merhaba arkadaşlar, Ben 1 hafta once TurkNet'e geciş yaptım ve gecmeden once muşteri hizmetleriyle defalarca goruşup YAPA bolgesinde olduğumu teyit ettirdim. Ama ilk gecişte bana YAPA paketini yani 100Mbps download ve altyapının desteklediği kadar upload paketi yerine 35Mbps download ve 3Mbps upload paketlerini tanımladılar. Neden boyle bir şey yaptıklarını sorduğumda TurkNet'e geciş işleminiz tamamlandıktan sonra kolayca sitelerinde paket değişikli bolumunden veya destek kaydı vasıtasıyla YAPA paketine geciş yapılacağı soylendi ama beni 1 haftadır oyalıyorlar.. 1 haftadır Destek kaydı ile yazışıyoruz ilk 3-4 gun VAE altyapısında olduğumu YAPA'da olmadığımı iddia ettiler sonra sitelerinden adresimi sorgulama yaptırarak YAPA gozuktuğum belgesini yollayınca kabullendiler ardından daha bolgenizde YAPA gecişleri başlamadı başlayınca otomatik geciş yapılacağını iddia ettiler ama cevremden insanların YAPA paketini kullandığını biliyorum. Yani sonuc olarak beni YAPA paketine gecirmemek icin yalan ustune yalan soyluyorlar.
Aşağıya yazışma fotoğraflarını atıyorum siz yorumlayın artık.