Oncelikle merhabalar. Turknet'le ilk tanışmam oğrenci evinde oldu. Oğrenci evinde artık TTnet'ten bıkmıştık yuksek AKN istiyorsun parayla 100 TL oduyorduk 150 GB aknye sonra yoğun araştırmalarım sonucu Turknet'i buldum ve deneyim dedim.

Paketi maximum hız + 150 GB AKN + tahattut yok ve fiyat 60 TL idi dedim kendi kendime, altyapı sorguladım 16Mbps başvurdum. 5 gun icinde binanın girişindeki o tt kutusuna bırakmışlar adımlar birlikte yazılı kabloyu sonra elimde kablo vardı bina eski olduğu icin ic hatlar cok kotu dışarıdan cektim kabloyu telefon hattı var ama internet yok modeme kurulumu yaptım ama modemdeki DSL yanmıyor. Arıza kaydı bıraktım 3 gun icinde sabah uyandım netim gelmiş kullanmaya başladım fatura sabit ama ilk faturada 2 fatura kesiyorlarmış sevebini anlattılar. Sonraki faturalar sabit ve 1 ayda ucretsiz kullandım. Ama oğrenci evinde 6 kişiyiz internet 3'e duşuyor leş oluyordu. Eve 2. hattı cektirdik Superonlineden yani ben cektirtmedim arkadaşlar cektirtti.

8Mbps 50 GB AKN 62 TL oduyordu arkadaşlar. TurkNet burada bile farkını koyuyordu sonra ikinci donem TurkNet AKN kaldırdı biz full 16Mbps kullanıyoruz. Arkadaşların superonline 50 GB sonra 3e duşuyor. Turknet AKN kaldırmadan once kendi aile evime 75 Mbps cıktı oraya da TurkNet bağlatmıştık, sonra başka 2 ogrenci evine birine 75 birine 35 Mbps cıktı. 75 Mbps olana bağlattık ama 35 Mbps olan arkadaşın evinde hatlarda sıkıntı cıktı meğersem orada ki hat ADSL yani 16 Mbps imiş o yuzden VDSL hattı tam ucunda derler ya yetişmiyormuş o yuzden o arkadaşlar fatura odemeden iptal ettiler. Oğrenci evinden cıkıp o 75 Mbps bağlatıgımız eve geciş yaptım. Turknet'te o zamanlar AKN kalkmıştı yani 60 TL'ye 75 Mbps AKN'iz neti 5 kişilik evde ayda 1 TB internetten veri harcağımızı bilirim sonra başka başka evlere bağlattık.

Toplam 12 ev oldu bağlattıgım ev sayısı. Sonuca gelirsek 12 evden 1'i başarısız oldu kalan 11 eve ortalama 3-5 gun icinde internet geldi, ama bina kapısının onune kadar geliyor eve gelip bağlamıyorlar coğu arkadaşım olduğu icin ve teknik bilgilerim iyi olduğu icin bina icinden eve kadar ben cektim ya da hat sağlamsa bina icinden bağladım. 1 internette kasaba gibi bir ilcede 10 gunde geldi oda direkten binaya gelen kablolarda sıkıntı varmış, arkadaş Turk Telekom'dan gelenlere ricayla karışık tehdit etmiş; siz bu kabloları duzeltene kadar arıza kaybı bırakırım Turknete demiş adamlar değiştirmiş : D