Proluton iğnesi sonrası kanama artması normal mi?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Proluton iğnesi sonrası kanama artması normal mi?
-
28-09-2022, 12:15:59İyi akşamlar kızlar. Bende 6 hafta 2 gunluk hamileym. 19 temmuzda duşuk yapmıştım son adetim 19 Ağustos uzerine hamile kalmışım. Dun gece pembe akıntım geldi yerleşme kanaması felan diyip uyudum. Sabah acık renkli sulu kan olarak geldi. Hastaneye gittik kan uyusmazligimiz var eşimle onun iğnesini yaptı doktor muayene oldum kalp atışlarını duyduk gayet iyi dedi doktor. Ama bebeğin olduğu yerde alt kısımda kanama oluyor dedi rahim duvarında duşuk riskin cok dedi evde hic bisy yapma uzan 2 kg ağırlık bile kaldırma dedi. Sonra proluton iğnesi verdi 5 tane 3 gun arayla vurulacaksin dedi onuda yaptık bu akşam uyusmazlik ignesiyle beraber. Birde progestan ve vitamin verdi haftaya tekrar gel dedi onlarıda ictim akşam yemekten sonra ama kanamam arttı biraz. eşim doktoru aradı yapacak bişey yok kanama artması normal dedi her ne kadar ilac tedavisi başlatmış olsakta duşuk riski fazla beklicez dedi. Hastaneye gelmemize gerek yok gelseniz bile başka ilac tedavisi yok şimdilik bebeği tutacak ilaclar bunlar gerisi Allah'ın taktiri dedi. Korkuyorum ya duşerse die benim gibi aynı durumu yaşayan varmi sonrası ne olacak hic bilmiyorm bu iğneler işe yarıyor mu?