TurkNet ismini kullanarak dolandırmaya calıştılar!
İnternet Servis Sağlayıcıları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- TurkNet ismini kullanarak dolandırmaya calıştılar!
-
28-09-2022, 12:12:13Arkadaşlar merhaba, dun ben Netspeed'den TurkNet'e geciş talebi oluşturdum şu an aktivasyon işlemleri suruyor. Yarım saat once falan 0850 901 0694 numara aradı kimlik bilgilerime kadar sızmışlar! Dediler TurkNet'e başvuru yapmışsınız falan filan randevu talebi oluşturacağız dediler. Ondan sonra konu bir anda Digiturk'e falan geldi 85 TL ozgur iletişim paketi 55 TL devlete kesilen vergi oluyor Digiturk'e geciş yaparsanız devlete vergi odemezsiniz falan. Ben once inandım mantıklı gelmeye başladı onay verecektim arkadaşımla aynı anda başvuru yaptığımız icin ona da sormak istedim boyle bir teklif sundular mı diye yarım saat sonra tekrar arayın dedim icime bir kurt duştu TurkNet'in cağrı merkezi numaralarına baktım boyle bir numara goremedim aradım TurkNet'i boyle bir numaramız yok dediler dolandırıcı bunlar dediler. Onay vermeyin dediler. Arkadaşlar ben anlamış değilim 1 gun icerisinde kimlik bilgilerimiz nasıl sızdırılıyor? Boyle adı belli şirketlere bile anlık sızma yapıyorlarsa ben bilmiyorum artık gerisini. Netspeed'e zam gelmeden once de yine boyle bir numara aramıştı tuzağa duşurmeye calıştılar. Onlarda da kimlik bilgilerim vardı. Anlamış değilim. Hicbir gizliliğimiz kalmamış adamlar kapı numaramıza kadar biliyor. Uzun lafın kısası numarayı da ifşa ettim duşmeyin kesinlikle arkadaşlar iyi sosyaller.