Turknet kullanıyorum evde. Gecen gece internette sıkıntı oldu gidiyor geliyor, ping deli gibi ne yapsam care yok. Modemi resetledim iki kere. Evde başka modem vardı onu kurdum gene yok olmuyor. MH olmadığı icin karşımda bir muhattap olmadığı icin dahada sinirlendim bu duruma. Destek kısmından arıza kaydı oluşturdum. Yarın sabah İlk işim İSS değiştirmek diye dokturdum arıza kaydına. Aradan yaklaşık 15-16 saat gectikten sonra donuş yaptılar.

Telefonu acan kadınla konuştuğumuzda değiştiricem başka bir firmaya gececeğim dediğimde bana şunu soyledi. Size bir numara vereyim direk MH ile goruşebileceğiniz. Ben şok nasıl yani dedim direk arayıp karşımda muhattap mi bulacağım. Orasını cok anlayamadım nakil de iptalde arıza kaydı oluşturmakta falan bir şeyler anlattı ama tabi ben bunu duyunca bir daha sinirlendim. Siz muşterileriniz aranızda ayrım mı yapıyorsunuz ?

Bu ne terbiyesizliktir ben size sert cıktım bana numara var ama Ahmet sessiz kaldı ona numara yok. Boyle sacma şey olmaz. Almadım numarayı yaptıklarının terbiyesizlik olduğunu soyleyip kapattım. Ve bugunde başka İSS gecmek icin belgelerimi yolladım. Bir bucuk senedir kullandığım Turknetin meğer MH'si varmışta benim haberim yokmuş..