Merhaba herkese, bildiğiniz gibi TurkNet ikinci kez bir zam yaptı.
İlk yaptığı zam sebebi zaten şu anda soyledikleri Turk Telekom portlarına zam geleceği icindi ve TurkNet "Haziran'da portlara zam gelecek bende o yuzden yapıyorum" dedi. Oysaki BTK bu port zammını hazirana ertelemişti, TurkNet uyanıklılık yapıp zammı erkenden verdi hatta Haziran'da başlayacak sozunu bile tutmayıp Mayıs'ta almaya başladı. Şimdi de yine aynı yalanı soyleyip zaten ilk yaptığı zam port zammı iken, yeni bir durummuş gibi tekrar keyfi zam veriyor.
Kullandığım sure zarfında hicbir sorun yaşamamıştım, ilk geciş sağlarken rakipleri arasında gidip gelmiştim ama o kadar reklamlar vs beni TurkNet'e kaydırmıştı acıkcası.
Artık TurkNet'in bir avantajı kaldığını duşunmuyorum hatta taahhutsuz olmak dezavantaj oldu bunlar sayesinde, istedikleri gibi zam yapıyorlar. Bunlar Ocak'ta asgari ucret artınca yine zam yaparlar gibime geliyor. TT'den farkı kalmadı artık.
O sebeple kesinlikle TurkNet'in bu dolandırıcılığına goz yummayacağım ve kapatacağım. Daha once kapatanlar oldu mu, kapatma sureci nasıl işliyor işi yokuşa suruyorlar mı? Ve başka onerebileceğiniz ISS var mıdır, 3-5 kuruş fazla olsun soz verip tutmayıp, goz gore gore muşterisini dolardırmayan olsun yeterli.
TurkNet iptal sureci nasıl işliyor?
İnternet Servis Sağlayıcıları0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- TurkNet iptal sureci nasıl işliyor?