Gectiğimiz aylarda TurkNet fiyat tarifesini 140 TL'ye yukselttiği zaman muşterileri tarafından linc edilmişti. Buna istinaden bazı TurkNet'in sponsor olduğu isimler diğer şirketlerin de zam yapacağını soylemişti. Gorunen o ki bu yeterli olmadı, internet sitelerine ve tanıtım afişlerine 1 sene boyunca 140 TL'de kalacağının sozunu verdiklerini yazdılar.

Takvimler 20 Temmuz'u gosterdiğinde ise sitelerinden ve kampanyalarından bu sozun bulunduğu metni kaldırdılar. Aktif olarak TurkNet kullanmadığım icin guncel fiyat ile ilgili kesin bir şey soyleyemem, yanlı olur. Forumda diğer yazarların soylemlerine gore fiyat 180 TL'ye cıkmış.

Gercekten TurkNet sevdiğim ve saygı duydum bir firmaydı fakat ne kadar zorunlu olsa da boyle bir davranış sergilemeleri bu sevgimi sorgulamamı sağladı. Aranızdan bunun mecburi olduğunu soyleyenler olacak, biliyorum. Sorun zam gelmesi değil, tutamayacakları bir soz vermiş olmaları. Rastgele bir sosyal okuyucusu bile bu fiyatın imkansız olduğunu duşunurken TurkNet bunu nasıl on goremedi? Bu fiyat değişikliğini on goremeyen bir firmaya artık ne kadar guvenebiliriz?

TurkNet tarafından muşterilere gonderiler mail:

Ekonomik koşullar sektorumuzu etkiliyor.

Mart ayında port ucretlerine yapılan ve 1 Haziran itibarı ile gecerli olan %67 oranındaki fiyat artışı sebebiyle kendi TurkNet GigaFiber altyapımız dışındaki hizmetlerde fiyatlarımızı guncellemek durumundayız.

Yeni hizmet fiyatımız.

1 Ağustos itibarı ile hizmetinizin yeni fiyatı 179,90 TL olacak. Biz TurkNet'lilerin ozgur internete her zaman en rahat şekilde sahip olması icin secenekler arıyor, her koşulda size destek olacak cozumleri duşunuyoruz.