Selamlar dostlar, bir konuda yardıma ihtiyacım var.

3 senedir Superonline yalın internet kullanmaktayım. 3 seneden oncede TTNET ve ona bağlı telefon hattımız vardı. Yani evimizde zamanında ev telefonumuz ve giriş seviyesi bir internet vardı. Superonline'dan gecen gun Turknet'e geciş sağladım. Bana dediklerine gore sizin bir hattınız var bu hat uzerinden geciş sağlayalım. Telefon sahibini falan değiştirelim tarzında. Ancak bu hattın kapandığını soylediğimde Turknet sorun olmaz dediler. Her neyse geciş sağlandı. Modemden kullanıcı bilgilerimi değiştirdiğim gibi bağlantı geldi. Şuanda 10 Mbps alabiliyorum 35 icin destek kaydı oluşturdum. Duzelecek inşallah.

Geciş sırasında Turknet'in dediğine gore "telefon hattı bizim uzerimize gecmedi. Telekomla bunu goruşun." dediler. Bu sabah Superonline iptal ettirirken bu durumu soylediğimde "biz iptal edince bağlantınız gidebilir onlarda telefon problemi varsa" dediler. Ben Turk Telekom'dan Turknet'e hat sahibi değişikliği şeklinde bir belge imzaladım ama gecemediği icin şuan bu bağlantının sahibi kim bilemiyorum. Superonline yalın olduğu icin hat hala Turk Telekomda olabilir mi? Onları aradığımda bizim bağlantılarımız cok uzun sure once kapatıldı denildi benim bahsettiğim şekilde. Merak ettiğim Superonline aradan tamamen cıktığında internet bağlantımda kopma yaşar mıyım? Bu hat sahibi gecmeme durumu sadece onların sağladığı telefon hizmetini kullanmama mı engel olur mu? Turknet'e ulaşamadığım icin aklıma gelen her yerden yardım istiyorum.