Merhaba, ben yaklaşık 1-1, 5 sene once Superbox'tan TurkNet'e geciş yaptım ve TurkNet'in 50 Mbps paketini kullanmaya başladım ve Wi-Fi'de olmama rağmen 46-47 Mbps hızı cok rahat alıyordum, 12 Kasım 2021 tarihinde internetim 1 haftalığına gitti ve TurkNet'e destek kaydı oluşturdum onlar bana altyapıda tamir olduğunu soylediler birkac gune geleceğini soylediler. İnternetim 2-3 gune geldi ve Turk Telekom beni aradı ve internet altyapımın 50 Mbps kaldıramadığını hızı 35 Mbps'e duşurmemi soylediler ve internet surekli kopuyordu hatta forumda konu başlığı da acmıştım yapıbileceğim bir şey olmadığı icin internetimi 35 Mbps'e duşurduler fakat ertesi gun xDSL istatistiklerine baktığımda hızım 7 Mbps gozukuyordu. TurkNet'e bildirdim yapabilecek bir şey olmadığını soylediler ama birkac destek kaydı oluşturduktan sonra bir Turk Telekom calışanı kabloları kontrol etmek icin geldi ama bize binanın icindeki kutudan dolayı olmadığını bizim interneti karşı binadaki kutudan kablo ile aldığımızı ve bu durumun duzelmeyeceğini soyledi. Ama en azından internet bir şekilde duzelmiş ve 28-30 Mbps alıyordum, 6-7 ay sonra yine internetim kopuyordu ve internetim yine 5-6 Mbps'e duşmuştu TurkNet'e destek kaydı oluşturdum bana internetin hızının ana hattan mesafesine bağlı olduğunu soyledi ve geciştirdi ama ben 2 gun art arda destek isteyince dun sabah Turk Telekom calışanı geldi ve bina dışında ve icindeki kutuyu kontrol etti. Ve bize internet hızının 35'i kaldırmadığı maksimum 16 Mbps alabileceğimi soyledi ve internet hızımı duşurmemi soyledi, xDSL istatistiklerimi aşağıya bırakıyorum ISS'mi değiştirsem cozum olur mu? Benim gibi bu konu da sorun yaşayan varsa yardım ederse cok sevinirim.
Dosya Ekleri

Screenshot_20220728-045805_Samsung Notes.jpg 85,4 KB · Goruntuleme: 33

Screenshot_20220728-045905_Chrome.jpg 63,2 KB · Goruntuleme: 31

Screenshot_20220728-050726_Chrome.jpg 59,1 KB · Goruntuleme: 29