İDRAR TESTİ VE SİLİK CİZGİ

Ceylinam'dan hepimize sevgiyle

Reglime 4 gun kala idrar testi ile gebeliğimi oğrendim. Once testte hicbir şey cıkmadı 2 saat sonrasında silik kırmızı cizgi oluştu. Reglin ilk ve son gunu tekrarladım testi direk o saniyede kırmızı cizgi belirdi. Reglime 4 gun oncesinde bakmama ve silik cizginin 2 saat sonrasında cıkmasına rağmen hamileydim hem de test fiyatı cok uygun olan Miratech marka olmasına rağmen. Son testimi regl tarihi bitiminde yaptım cok koyu kırmızı cıktı.

Testlerin cok beklemesinden dolayı gri bir cizgi oluşuyor golge gibi soluk o zaman gebelik bulunmuyor maalesef sonradan bile olsa gebelik icin testte kırmızı silik cizgiyi gormek gerekiyor. Cizginin silik olması gebeliğin henuz cok yeni olması ve hcg hormonunun henuz yeterli miktarda salgılanmamış olmasından dolayıdır. Kan testi yerine idrar testlerini belirli aralıklarla tekrarlayıp cizgi koyulaşıyormu diye bakarak sağlamasını yapabiliriz.

Birde reglden once kırmızı cizgi cıkmasına rağmen regl doneminde atılıyor bebek farkında olamıyoruz kimyasal gebelik olabiliyor boyle durum sonucunda da gebelik bulunmuyor maalesef dolayısıyla testlerin regl tarihinden sonra yapılması veya onceden yapılsa bile regl donemi sonrası tekrarı tavsiyemdir.

Şimdi ornek olması adına pozitif idrar gebelik testlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım en kısa zamanda en guzel neticelerle ve şiş gobişlerimizle burdan haberleşmeye devam ederiz sevgiler ceylinam