Kızlar cok araştırmak her zaman iyi olmayabiliyor bence cunku en ufacık şeyde kafanızı birsuru şey kurcalıyor ondan sonra. Şimdi ben gecen Carşamba gunu beta HCG baktırdım 102 cıktı ardından cuma gunu tekrar tahlil yaptırdım 311 cıktı pazar 701 cıktı ve dun 1510 cıktı ve doktor yarına beni kontrole cağırdı vajinal ultrasonla keseyi gorebilmek icin. Yani yarın beta hcg değerin vajinal ultrasonda kese gorunebilecek duruma gelir dedi. Yarın saat 11de randevum var inşallah gorebilir bir sıkıntı olmaz ama son iki uc gundur benim belimde bir ağrı var bazen sağ boşluk gibi bazen sol boşluk gibi o taraflardandan da ağrım oluyor gibi oluyor, karnın alt tarafında cok hafif acıma hissi oluyor, bazen rahim yani o genital bolgede hafif kasılmalar oluyor. Yani beta hcg bin duzenli ve guzel yukseldiğini soyledi doktor yumurtalıklarda baktı bir sıkıntı gormedi ama ben yarın icin cok tedirginim yani bu anlattıklarım dış gebelik belirtisi gibi olabilir mi yoksa normal yaşanan şeyler mi benim ilk hamileliğim o yuzden havadan nem kapıyorum biraz