Kafamda bir beşik modeli var aslında. Heyner tarzı, 2-3 kademeli, sallanan, onu acılabilen bir model arıyorum. Aslında Heyner'ın tam olarak bu tanıma uyan modelleri var ama biraz daha zarif modeller arıyorum. En son bebedecor diye bir sayfa buldum. Onlar da aradığım ozelliğe sahip ama goruntu olarak istediğimden uzak.
Doğal ahşap rengi ve beyaz rengi karışık olsun istiyorum. Bu tanıma uyan var mı bildiğiniz? Hic olmadı kendim su bazlı boyayla kısım kısım boyayabilirim diye de duşundum doğal ahşap olarak aldıktan sonra. Şu marka/model hakkında bir fikriniz var mı?

Anne Yanı Beşik "Gri Orgu Korumalık" İle Anne yanı beşik 60x120 + Gri Orgu Korumalık Uretici Firma Garantisi ile Hemen Tıkla ve İncele
Gorsel olarak da aşağıdakiler hoşuma gidiyor fakat hem fiyat olarak fazla hem de işlevsel değil.

HOW TO BRING A NATURAL VIBE TO THE NURSERY - Kids Interiors | Girl nursery room, Baby nursery rainbow, Nursery baby room Jun 24, 2019 - How to bring Nature into the Baby Nursery - natural materials, wood, fresh plants, greenery, flowers, fruits, ray of sunshine, natural light..