Temel bir gun bir kitap yazmaya karar verir ve hemen Orhan Pamuk'a koşar 'Sevgili ustat, ben bir kitap yazmaya karar verdim ama cok satsın istiyorum ne yapmalıyım ?' der. Pamuk, bak Temel Turkiye'de tutan uc şey vardır. Birincisi seks, ikincisi asalet, sonuncusu da de gizem. Sen kitaba bunları iceren bir başlık koyarsan kitabın en az on bin satar. Temel hemen başlamış kitabi yazmaya, 3 ay sonra geri gelmiş. Orhan Pamuk kitabın adını sormuş, Temel de, 'Kontesi kim s.kt.?' demiş. Orhan 'Afferim, cok guzel olmuş, kontes ile asaleti, s.kmekle seksi vurgulamışsın, kim de gizemle ilgili. Ama sana soylemeyi unuttuğum bir şey daha var. Bu baslığa bir de din katabilirsen en cok satanlar listesine tepeden girersin. Temel yine cıkmış ve kitabı değiştirmeye başlamış. 1 ay sonra tekrar geri gelmiş. Orhan Pamuk kitabin adini sorunca Temel: 'Edit.., kontesi kim s.kt.?
Ferdinand Porsche, olur ve obur dunyada melekler tarafından karşılanır. Melekler kendisinin olağanustu otomobil tasarımından dolayı bir dilek hak ettiğini soyleyerek, isteğini sorar... Porsche ' Tanrı ile 1 saat konuşmak isterdim.' der. Melek derhal istediğini yerine getirmek uzere Ferdinand Porsche'yi bir salona alır. Porsche Tanrıya sorar:
-' Kadını yaratırken duşuncelerin nerdeydi ?
-' Ne demek istiyorsun?'
- ' Cok hatalı yaratmışsın!'
-1. On taraf aerodinamik değil.
-2. Cok ses yapıyor.
-3. Bakım masrafları yuksek.
-4. Ayda 5,6 gun tamamen kullanılmaz durumda.
-5. Arka taraf cok sarkık duruyor.
-6. Surekli boyanması ve yenilenmesi gerekiyor.
-7. Egzoz, emisyona cok yakın.
-8. Farlar genellikle kucuk.
-9. Yakıt da son derece pahalı.
Tanrı kısaca duşundukten sonra cevap verir:
-'Ferdinand, bunların hepsi doğru olabilir ama istatistiklere gore bir cok erkek benim icadıma senin icadından daha fazla biniyor!!.'
Jim ile Mary akıl hastanesinde iki hastadır. Bir gun hastanenin yuzme havuzunun etrafında dolaşırken Jim aniden suya atlayıp en dibe batar. Bunu goren Mary hemen ardından atlar ve dibe kadar yuzup Jim'i kurtarır. Tabii Mary'nin bu kahramanca davranışı hastanede olay olur. Bunu duyan başhekim de Mary'nin artık iyileştiğini duşunup, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir. İşlemler yapılır, belgeler cıkartılır, Başhekim ayni gun Mary'nin yanına gider:
-Mary, sana bir iyi bir de kotu haberim var. İyi haberim, yaptığın kahramanca davranıştan oturu anladık ki akli dengen tamamen yerinde ve boylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kotu habere gelince, kurtardığın hasta, Jim, intihar etmiş. Az once odasının banyosunda kendisini asmış bulundu.
- Mary gayet sakin yanıt verir: “O intihar falan etmedi ki. Ben onu astım kurusun diye. “
Temel'in babası vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel'e sorar: Nasıl oldu? Cevap: 30.kattan aşağıya duştu... Adam: Vah vah desene cok feci olmuş... Temel: Yok yok oyle olmedi... tam yere duşecekken manavın tentesine carpıp tekrar yukseldi... Adam: Vah Vaah! Daha şiddetli cakıldı o zaman. Temel: Yok! Karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın catısına... Adam: Demek catıya carpıp oldu. Temel: Yok ya! Catıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti... Adam: Deme ya! Carpıldı o zaman... Temel: Yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı. Adam: 200 metreden yere cakıldı oyle mi? Yazık... Temel: Yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye... Adam: Orda mı oldu? Temel: Yooo... Ordanda yine kasaba... En sonunda bunalan adam Temel'e bağırarak sordu: Ulan nasıl oldu bu adam? Temel: "Baktık durmuyo... Vurduk!"
Odanın birine 1 kadın, 1 utu ve 1 gomlek koymuşlar. 5 dakika icinde gomleği utuleyip, kadınla beraber olan kişi kazanacakmış. Japon, almış utuyu eline gomleği bir guzel utulemiş. Kadına sıra gelince sure bitmiş. Cıkışta : Bizde prensip budur demiş: Once iş gelir. Fransız girmiş ve hemen kadına saldırmış. Utuye sıra gelince sure bitmiş. Cıkışta: Bizde prensip budur demiş: Once aşk gelir. Turk girmiş. Girer girmez vermiş kadına utuyle gomlegi, o utulerken kadının işini bitirmiş ve kazanmış. Cıkışta: Bizde prensip budur demiş: ..Calışanı S.Kerler...
NOT:Ben Kendi Beğendiklerimi Sectim..Lutfen Daha Once verildi..Gibi Sacma Mesajlar Yazmayin Verilmiş Olabilir Amac Paylaşımdır.
Yorum Yapan Herkese Teşekkurler..
Editledim..
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Kendi Sectiğim Bir Kac Fikra..(Yorumlara 1,4 M +Rep)