Merhaba arkadaşlar hamile kaldığımı oğrendiğimde hemen yazmak istedim başta isteyen herkese nasip olur inşallah inanmak başarmanın yarısıdır unutmayın

boyle yazıyorum cunku ben polikistik hastasıyım 3 ay sonra rabbim bize nasip etti inşallh isteyen herkese de nasip etsin

Ben bende polikistik olduğunu oğrendiğimde aktara gittim daha once aktarda calıştığım icin faydalarını birinci gozden gordum cok şukur. Aktar bana bir kac şey verdi onları kullandım (cok fazla duzenli kullanamasamda işe yaradığına inanıyorum) daha sonra cok dua ettim ama dua ederken hep icten ve emir kipiyle değil de rica ederek dua ettim lutfen buna dikkat edelim genel olarakta dua ederken ver diye değil de hayırlısıysa olmasını bekliyorum sen vermesini en iyi bilensin diyerek dua ettim inanc bu hayatta insanı en cok hayatta tutan şey olduğunu duşunuyorum

Benim belirtilerime gelince benim yemekle aram olmayan ozellikle kahvaltı sevmeyen biriyimdir ama gozumu acarken daha kahvaltı geliyordu aklıma ne yesem diye duşunuyordum hemen acıkıyordum cok fazla idrara cıkıyordum ve acayip enerjiktim 6 da kalkıp mis gibi gunumu geciriyordum onun dışında mide bulantım vs olmadı henuz ama cok yeni zaten daha ilerisini bilemiyorum sizinle paylaşmak istedim