TurkNet ile alakalı şikayetlerim cok. Bugun 30 dakika civarı internet kesintisi yaşadım. Muşteri hizmetlerini aradım hızlı işleme yonlendiriyorlar, hızlı işlemde işlem yapamıyorum TurkNet'in sacma guncellemelerinden dolayı, Online işlemlere hem mobil uygulaması uzerinden hem de internet sitesi uzerinden giremiyorum, internetim gitmiş fakat muhatap bulamıyorum şikayet kaydı oluşturamıyorum. Bunun yanı sıra muşteri hizmetlerini tekrar arayıp siz neden şikayet kaydı oluşturamıyorsunuz o halde ne iş yapıyorsunuz diyorum, imalı imalı biraz once de dediğim gibi cumleleri kuruyor. Bende cağrı merkezinde calışmış biri olarak bu cumleler cağrı kalitesi puan duşukluğune yol acan cumlelerdir muşteri temsilcisini de hic beğenmedim adeta nefret ediyor gibiydi benden (bence), bunun yanı sıra TurkNet'e abone olduğumdan beri dolandırıcıların mesajlarına maruz kaldım TurkNet ile alakam yokken hicbir şekilde boyle mesajlar almıyordum. TurkNet'e geceli 2 ay oldum ve bu 2 ayın icinde daha cok şikayetlerim oldu acıkcası artık TurkNet'te 100 Mbps'yi 140 TL'ye alacağıma Turk Telekom'a gecip 24 Mbps'yi 140 TL'ye almak daha mantıklı geliyor Turk Telekom'da hic sorun cekmedim ama TurkNet'ten pişmanım.