Ben bundan 1 hafta once 22.haftalik bebeğimi kaybettim.icim yok yanıyor onsuz bir an bile duşunemiyorum nasıl gecicek bu acı hic bilmiyorum ... Benim ilk 16 haftamda başı aşağıda dedi doktor progestan verdi ilişkiyi yasakladı.19.haftamda gittim sorun yoktu ama benim ağrılarım vardı kasiklarimda doktor normal diyordu her sorduğumda .plesentam aşağıdaydı kahverengi leke geliyordu hep yatıyordum surekli 19 haftamdan beri .22ci haftamda 2 gun boyunca karnım surekli sertleşti surekli kasıldı nedenini bilmiyorum iki gun sonra doktora gidicegim ve ayrıntılı ultrasona gidicegim icin cok onemsemedim.23.haftamda doktora gittim doktor bana bebeğimin kafasının 22 hafta bacak boyunun 22 hafta karın cevresinin ise 23+5 gunluk olduğunu soyledi ve sıvısı azalmış dedi.beni anlasmali bir perinataloga yonlendirdi.1 gun sonra gittik muayeneye herşey cok guzel gecmisti hic bir sorun yoktu gec dollenme olmuş bebeğin 22 haftaya uyumlu dedi bana bebegimde sol bobreğinde cok hafif buyume varmış ama onemsiz genellikle coğu dogana kadar geciyor dedi ve plesentadaki bir damardaki kan akışı cok yeterli değilmiş bunu onceden bilseydik kan sulandırıcı verirdik ama cok onemli değil buda dedi diğer damar besliyor dedi tamam dedim. Su az ama sınırın ustunde dinlen sen bol su ic gecer dedi .biz gule oynaya cıktık doktordan cok mutluydum oğlumda bir sorun yok diye parmağını emiyordu yavrum ultrasonda

geldik eve ben yatıp dinlenirken tuvalete gittim tuvaletten sonra yarım fincan su boşaldı bir anda .bebeğin suyu değildir diye duşunurken ikinci kere geldi artık yere damladi ben hemen acile gittim doktor suyumun cok fazla geldiğini soyledi Ege universitesine yonlendirdi orda daha fazla suyum gelince gebeliği sonlandirdilar

canım cok yandı oğlumu babamın yanına gomdum...canımın yanması hic gecmeyecek gibi geliyor ne yapicam bilemiyorum herşey bomboş herşey

benim gibi suyu erken gelip bebeğini kaybeden var mı ? İhmal mi var yoksa neden kaynaklandığını oğrenmem lazım