Gecen yıL Turkce oğrtmenimiz eski yıLLarında yazıLıda "tatLı diL yıLanı deLiğinden cıkartır atasozunun ne anLama geLdiğini "sormuş..
oğrenci ise;
"diLimize bALı aLıp surdukden sonra yıLanın deLiğine koyarız..bi muddet sonra yıLanın cıkdığını goruruz" demiş
şimdi bu atasozu bole anLaşıLıyorsa..

-Anasına bak,kızını aL..
atasozu ne demek bunu merk ettim

HABERLER
yılda milyonlarca denız kaplunbagasının insan turune evrimleşmekten korktugu ıcın karaya cıkmadıgı tesbit edildi..

Jennifer Lopez ın aslında kendisinin turkiyeye gelmedıgı dublorunu gonderdıgı kayıtlarda ıncelener tespıt edıldı nedenini yazmaya gerek yok burası turkıye...

Tarantula cinsi bir orumcek tv programında şok iddalarda bulundu..
Spiderman nin kendisini tacız ettiği yonundeki bu ıddalar uzun bır muddet kafaları karıstacağa benziyor...

Dunyadaki İlk Sperman Olan tecavuzcu coskun yerini bırakmak ıcın Bir yarısma duzenlyor.. Yarısmadakı katagoriler uygulamalı ve coktan secmeli olarak deıgısyor..

Dunya bakteri cemiyetinde gelen en son uzucu haber ıse Bushun osturagıyla beraber cıkan bakterinin (j.k) son mudahalelere rahmen kurtarılamadığı acıklandı...

Gectiğimiz cuma cıkışı kameralara yakalanan Kaya Cilingiroğlu şu yorumu yaptı.. "Hulya'nın yeni bir sevgili bulması beni cok etkiledi. Artık namaza başladım oruc tutuyorum huzurluyum" dedi.. Bundan boyle capkınlıklara da son vereceğini acıklayan Kaya, artık Turk toplumundan kabul goren ananelere gore yaşayacağını ve sevdiği bir insan olursa da gidip ailesinden isteyeceğiniz ve onunla evleneceğiniz belirtti.

Washinton daki hayvanat bahcesının Hayvanları dun ozel bir kutlama yaptı.. Kendilerini yanlız hissetmeyen hayvanlar 'Bush ziyaretimize hep geliyor ve biz bundan dolayı cok mutluyuz Bushu kendımıze cok yakın hissediyoruz o da Bizi' dediler..

engilazca mectup
HELLO!CAN FRİENDİM.MY ABUZITTIN..

HOW ARE YOU FRİENDİM.COLUK CHİLDREN HOW.BEST'TİR İNŞALLAH.

MY'A QUESTİON SORARSAN BEST'İM ALLAH'A ŞUKUR.WORLD İŞTE YUVARLANIP GOİNG'İM.

MY MOTHER WHAT YAPING.KEYFİ BEATİUFUL'DUR İNŞALLAH.EPEYDİR MY MOTHER'LE NO SPEAKİNG.EĞER MY MOTHER'İ SEE COK SELAM SONG.

LA FRİENDİM MY FATHER WHAT YAPING.GİNE COFFEEHANEYEGOİNG Mİ? HE FRİENDSLERİYLE COFFEEHANEDE OKEY AND BATAK PLAYİNG Mİ? HE'YE SONG SAKIN YENİLMESİN.

MY BRODHER'İN CHILDRENİ OLMUŞ.BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU NO BİLMEKİNG.CHİLDRENİN BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU MY'A SONG.

MY SCHOOL DA BAYA BEATİUFUL GOİNG İŞTE.SCHOOL'UN BAŞINDAN BERİ ENGLİSH LESSON SEEİNG.ENGLİSH'I SOKTUM.İ'M SPEAK ENGLİSH ŞAKIR ŞAKIR.YOUR'A SOZ VERDİĞİM GİBİ.

MAİL'İME SON VERİRKEN YOUR'UN GOZLERİNDEN KİSS.YOUR'U COK OZLEDİM.HELE Bİ SWİM OLSUN MY COMEİNG İNŞALLAH.

MEALİ

merhaba can dostum.ben şuayip.

nasılsın arkadaşım.coluk cocuk nasıl.iyidir inşallah.bana sorarsan iyiyim allah'a şukur.dunya işte yuvarlanıp gidiyorum.

anam ne yapıyor?keyfi guzeldir inşallah.epeydir anamla konuşamıyorum.eğer anamı gorursencok selam soyle.

la arkadaşım babam ne yapıyor?gine kahveye gidiyor mu?arkadaşlarıyla okey ve batak oynuyor mu?ona soyle sakın yenilmesin.

abimin cocuğu olmuş.erkek mi kız mı olduğunu bilmiyorum.cocuğun erkek mi kız mi olduğunu bana soyle.

ingilizce dersi goruyorum.ingilizceyi soktum.şakır şakır ingilizce konuşuyorum.size soz verdiğim gibi.

mektubuma son verirken sizin gozlerinizden opuyorum.sizi cok ozledim.hele bi yaz gelsin geliyorum inşallah.

BEĞENDİYSENİZ +R3P PLEaSe