Kızlar ben adetime 5 gun kala test yapmıştım ve cift cizgi cıktı sağlık ocağna gidip kan verdim 70 cıkmıştı bir kac gun sonra kanamam başldı duştu sandım bir hafta gecti aradan tekrardan test yaptım duştumu diye bu sefer kıp kırmızı cizgiyi gordum şok oldum. Uzman doktora gittim anlattım durumumu kan aldı benden hcg ye baktı bir haftada 100 olmştu iki gunde bir alıcam dedi ve iki gun sonra tekrar gittim 120 cıktı yavaş yukseliyo dedi sağlıksız gebelikde olabilr dedi. Daha once kimyasal yaşamıştım onda sancım ve kanamam olyodu adet şeklnde atıyodum. İki gun sonra tekrarlandı hcg 108 e duşmuştu cok yavaş duşuyordu kanamamda yokdu sancımda yoktu duşmesse kurtaj olucaksın dedi. Ve benim kanamam başladı ama lavaboya girnce gelyo onun dışnda gelmyo sancımda hic yok idrar testi yaptım tekrardan cıkıcak mı duşyomu diye yine iyce kıp kırmızı cıktı. Aklım cok karıştı duşunmekden delircm doktora soruyorum kesin net bi şekilde aydınlanamıyorum ve hala dua ediyorum dursun diye benim gibi olan varmı napmalıyım kurtaj olmam lazımmı yoksa benim gibi olup geri hcg yukselen varmı