İlk filmi Şubat 2016 ’da vizyona giren ve son olarak 2018 ’deki ikinci filmde gorduğumuz Deadpool, yeniden karşımıza cıkmak uzere gun sayıyor. Her yonuyle tum izleyenlerin beğenisini toplayan super(!) kahramanımızın ucuncu filmi, bugun bomba bir duyuruyla gundeme geldi.
Deadpool ’u canlandıran Ryan Reynolds, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla her iki filmde de dalga gectiği Hugh Jackman ’ın ucuncu filmde rol alacağını duyurdu. Jackman, Deadpool ’un da icine karıştığı X-Men dunyasında yeniden Wolverine olarak karşımıza cıkacak!
Deadpool 3'un Hugh Jackman duyurusu: “Selamlar millet, D23 ’u kacırdığımız icin son derece uzgunuz fakat bir sonraki Deadpool filmi icin uzunca suredir cok yoğun calışıyoruz. Bu film icin gercek anlamda ruhumu aramak zorunda kaldım. Deadpool ’un MCU ’daki ilk gorunumu elbette ozel hissettirmeli. Karaktere bağlı kalmalıyız. Yeni derinlik, motivasyon ve anlam bulmalıyız.
Her Deadpool one cıkmalı ve ayrı olmalı. Beni derinlere inmeye zorlayan inanılmaz bir meydan okuma oldu... Ve ben… Aklımda hicbir şey yok. Evet. Sadece… tamamen… kafam boş. Korkutucu. Ama bir fikrimiz vardı.
Selam Hugh. Wolverine ’i bir kez daha oynamak ister misin?
Hugh: Evet, elbette Ryan.”
Deadpool 3 ’un vizyon tarihi de acıklandı! Ryan Reynolds, bu hoş duyuru videosuyla birlikte Deadpool 3 icin vizyon tarihini de acıkladı. Deadpool 3, 6 Eylul 2024 ’te vizyona girecek. Yani yeni filmi gormek icin iki yıl beklememiz gerekecek. Deadpool 2 ve 3 arasındaysa boylelikle 6 yıllık boşluk olacak.