Ucaktaki Hasar '''
Alman,Fransız,İngiliz ve Temel Kucuk bir ucakta seyahat ederlerken yardımcı pilot heyecanla gelerek

-"Bakın buyuk bir sorunumuz var,ucağın motoru arızalandı ve duşuyoruz.Bu yuzden ucaktaki yuku haf
ifletmemiz lazım.icinizden birisi kendini feda etmek zorunda" deyince .
Herkes birbirinin yuzune b
akmaya başladı.Kısa bir sessizlikten sonra Alman gururla ayağa kalkarak
-"Cok yaşa Almanya" diye
rek bağırdı ve kendini aşağı attı.
Fakat on dakika sonra yardımcı pilot gelerek aynı şeyleri soyle
di.Bu sefer Fransız gururla ayağa kalktı ve
-"Cok yaşa Fransa" diyerek kendini aşağı attı.
Faka
t biraz sonra yardımcı pilot gene gelerek
-"Maalesef inebilmek icin son bir kişinin daha kendini
feda etmesi gerekiyor" dedi.Temel ve İngiliz bir muddet birbirlerine baktılar ve Temel gururla ayağ
a kalkarak
-"Cok yaşa Turkiye" diye bağırdı ve İngilizi tutup aşağı attı

Uzaya ucuş sırası
40 Yıl surecek bir araştırma icin 3 astronotu aya gonderilecekmiş.
gitmeden once bunlara istedikleri birşeyi yanlarında goturebilecekleri soylenmiş.birisi ben 40 yıllık cikolata istiyorum demiş.digeri bende 40 yıllık sut istiyom demiş sıra bizim temele gelmis bende demıs 40 yıllık sigara istiyorum.demis Neyse bunlara istedıklerı verildıkten sonra uzaya gonderılmiş . Aradan 40 yıl gecmis bular uzay mekigine tek tek inıyormus cikolata isteyen sapasaglam inmis.Ardından sut isteyende ynı sekılde ınmiş .Sıra bizım temele gelmiş.Temel indiginde yuzu gozu şişmiş bitkin bir vaziyetle ;belleyenlere donerek ALLAH aşkına biriniz bi kibrit versin!!

Allahım beni affet
bi adam gunah işleyip allahım şeytana uydum beni affet yine işleyip allahım şeytana uydum beni affet dermiş bi gun yine gunah işlemiş ve allahım şeytana uydum beni affet derken şeytan bokyiyenin oğlu işleyip te benişm ustume ne atıyon demiş

Kadının elleri neden Opulur
Fransız erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye opersiniz?" diye. Fransız cevaplamıs " Kadına saygı duyarım. Erkek ile bir butunu tamamlar." Alman erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye opersiniz?" Alman cevaplamış "Kadın kutsaldır. Hayatın devamını sağlar, doğurur." Turk erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye opersiniz?" Turk erkeği cevaplamış
-" Bir yerden başlamak lazım! "......

Şeytan
Bir adam hergun bir kadin la cinsel iliskiye giriyormus bir gun tovbe etmeye karar vermis ve tovbe ettmis ama seytan bu kisiye uylamis bir aksam bir kadin kiligina girip adamin kapisini calmis ustu basi islakmis adam acimis iceri almis sonra adam dayanamamis becermis kadini ben seytamnim demis
adam:bir seytan becermedigim kalmisti onuda becerdim demis .

[YORUM+REPLERİ UNUTMAYIN ]