Değerli Hanımlar vaktinizi alacağım genel olarak bilinen bilgileri bir nebzede olsa sizlerle paylaşmak adına hepsini bir konu icinde elimden geldiğince yazmak istedim.
Bebek ozlemi ceken her bayana ilk once Allah'ın izniyle sonra tabiatın ve tıbbın sunduğu mucizeler sayesinde mutlu buluşmaya yardımcı notlar;
Biliyorsunuz ki bitki biliminde ki Unlu hocalarımızın kurleri oldukca etkili hali hazırda ben hemen size soğan kurunu yazmak isterim bu kur rahim icindeki kistlerin tamizlenmesi ve rahim icini gebeliğe hazır hale getirilmesinde mucizevi bir rol oynuyor
SOĞAN KURU;
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış acık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dorde veya altıya bolup kaynamakta olan suyun icerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, suzulur ve ılık olarak bir su bardağı oğle yemeğinden on dakika once icilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden once tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika once icilir.
Bu kure onbeş gun devam edilir ve kur sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir.Beyaz soğan ideal. Uygulanacak olan soğan kurunun taze hazırlanması ve ılık olarak icilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu icilmemelidir.
Adetiniz bittikten 7 gun sonra Soğan kurune başlayabilirsiniz ki soğan kuru icin en ideal zaman aralığı bu. Ayrıca bu kuru uygularken ovulasyon donemize denk geliyor gebelik durumuna olumsuz etki eder mi duşuncenizde yersiz cunku hicbir yan etkisi olmadığı gibi mucizevi bir etkisi soz konusu.Yalnız kuru 15 gunden fazla kesinlikle uygulamıyoruz.
KURU İNCİR KURU (YUMURTA SAYISINI ARTTIRMAK KOLAY HAMİLE KALMAK İCİN)
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun icine 15-16 adet kuru inciri ilave ederek 20 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. 20 dakika dolduktan sonra ılıması icin bekleyin. Ilıdıktan sonra suzun. 2 veya 3′e bolerek oğunlerden 15 dakika once ac karnına icin.
Bu kurun uygulama şekli:
Kuru incir kuru, 2 defa 21 gun uygulanır ve her 21 gun tamamlandığı zaman 7 gun ara verilir. Toplam uygulama suresi 42 gun olmalıdır. Uygulama surelerine 7 gun verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde gunluk olarak hazırlanması gerekmektedir.
Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin uzerinde genelde beyaz pudra olur, incirleri once soğuk su altında yıkadıktan sonra suya ilave edin. Kuru İncir kurunu yumurta catlatmak icin kullanmak isterseniz: Once kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek icine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay catlamasına yardımcı olacaktır.
Bu kurun etkisini artırmak icin yumurta buyukluğunde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp uzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika once yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over ‘den de koruyacaktır.
Kuru İncir kurune soğan kurunuzun bitiminden 3 gun sonra başlayabilirsiniz.
Aklınıza takılan diğer sorularınız icin Prof Dr İbrahim Saracoglu [[email protected]] e-mail adresine ulaştığınız taktirde değerli Hoca Prof.Dr.İbrahim SARACOĞLU'nun cevabı aynı gun veya ertesi gun size ulaşıyor.
Ayrıca Sperm azlığı ve hareket bozukluğu icin eşlerinize mucizevi bir formulde yine Saracoğlu ve Marankiden edindiğim bilgiler doğrultusunda yaptım ve eşime yedirdim.Bu macun normalde mesir macununda icinde bulunan kaharatlardan olup farklılık gosteren sperm hareketliliğini oldukca arttıran başka formulasyonlarıda icinde barındırıyor.
SPERM AZLIĞI hareketsizliği icin;
Yalnız lutfen bu kurleri uygularken hocalardan bilgi alınız
AKIRI KARHA,TARCIN,BOĞURTLEN TOZU,COREK OTU,POLEN,UZUM CEKİRDEĞİ TOZU,ZENCEFİL,ARI SUTU,ISIRGAN OTU TOZU,GİSENG,HAVUC TOHUMU,TERE TOHUMU,SOĞAN TOHUMU,SİYAH TURP TOHUMUİHARDAL TOHUMU,KARANFİL,KEBABE,ANASON,ACI BADEM OTU,MİSK,KİMYON,CAKŞIR OTU
bu yukarıda sayılı otları harnup keci boynuzu pekmezi ve bal ile karıştırıp yemeklerden once bir tatlı kaşığı eşiniz tuketiyor,bu bitkiler buyuk aktarlarda mevcut hatta ben aktara bu bitkileri sorduğumda birşey dememe gerek kaladan cocuğu olmayanlara yaptıkları bir formul olduğunu kendisi belirttti.tek sorun giseng,arı sutu,misk biraz pahalı.bunun dışında bu bitkilerin sindirim sorunu eşinize yaratırmı onu bir doktora danışmanızda fayda var cunku bazı bitkiler sadece sindirimde yan etki yapabiliyormuş gerisi size kalmış değerli hanımlar.
EN ONEMLİSİ DUA RABBİM HİCBİR KADININ KUCAĞINI YUREĞİNİ BOŞ BIRAKMASIN .YER GOK DUA UZERİNE KURULU BU SEBEPLE BİRKAC YARARLI HADİSİ ŞERİF PAYLAŞMAK İSTERİM.ALLAH DUALRINIZI EMEKLERİNİZİ BOŞA CIKARMASIN
Ali imran suresi 35. ayet-
İmran'ın karısı: "Rabbim, karnımdakini tam hur olarak sana adadım, benden kabul buyur, şuphesiz sen işitensin, bilensin." demişti....
(İz kaletimraetu ımrane rabbi innı nezertu leke ma fı batnı muharranan fe tekabbel minnı inneke entes semıul alım)
Ali imran suresi 38. ayet
38- Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şuphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi..
(Hunalike dea zekeriyya rabbeh kale rabbi heb lı mil ledunke zurriyyeten tayyibeh inneke semıud dua')
Ali imran suresi 40. ayet
40- Zekeriyya: "Ey Rabbim, benim nasıl oğlum olabilir? Bana ihtiyarlık gelip cattı, karım ise kısırdır." dedi. Allah: "Oyledir, fakat Allah dilediğini yapar." buyurdu.
(Kale rabbi enna yekunu lı ğulamuv ve kad beleğaniyel kiberu vemraetı akır kale kezalikellahu yef'alu ma yeşa')
Meryem suresi 9. ayet
(Allah yahut Cebrail ona şoyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan once seni yarattım. Halbuki sen hicbir şey değildin."
(Kale kezalik kale rabbuke huve aleyye heyyinuv ve kad halaktuke min kablu ve lem teku şey'a)
Meryem suresi 10 ayet
Zekeriyya şoyle dedi: "Rabbim! Bana alÂmet ver." Allah: "Senin alÂmetin, sapasağlam olduğun halde, uc gun, uc gece insanlarla konuşamaz hale gelmendir." buyurdu.
(Kale rabbic'al lı ayeh kale ayetuke ella tukellimen nase selase leyalin seviyya)
Kasas suresi 12. ayet
Biz (annesine geri vermezden) daha once, onun sut analarının sutunu kabulune musade etmedik. Bunun uzerine ablası, "Size, onun bakımını sizin namınıza ustlenecek, hem de ona iyi davranacak bir aile gostereyim mi?" dedi.
(Ve harramna aleyhil meradıa min kablu fe kalet hel edullukum ala ehli beytiy yekfulunehu lekum ve hum lehu nasıhun)
Kasas suresi 13. ayet
Boylelikle biz onu, gozu aydın olsun, gam cekmesin ve Allah'ın vaadinin gercek olduğunu bilsin, diye anasına geri verdik. Fakat yine de pek coğu (bunu) bilmezler.
(Fe radednahu ila ummihı key tekarra aynuhaa ve la tahzene ve li ta'leme enne va'dellahi hakkuv ve lakinne ekserahum la ya'lemun)
Fatır suresi 11. ayet
Hem Allah sizi bir topraktan, sonra bir damla sudan yarattı. Sonra sizi ciftler kıldı. O'nun bilgisi olmadan ne bir dişi hamile olur, ne doğurur. Kendisine omur verilenin de omrunun uzatılması da, omrunden kısaltılması da mutlaka bir kitapta yazılıdır. Şuphe yok ki bu, Allah'a gore kolaydır.
(Vallahu halekakum min turabin summe min nutfetin summe cealekum ezvaca ve ma tahmilu min unsa ve la tedau illa bi ılmih ve ma tahmilu min unsa la tedau illa bi ılmih ve ma yuammeru min muammeriv ve la yunkasu min umurihı illa fı kitab inne zalike alellahi yesır)
Saffat suresi 100. ayet
"Ey Rabbim! Bana salihlerden (bir oğul) ihsan et!"
(Rabbi heb lı mines salihıyn)
Fussilet suresi 47. ayet
Kıyamet zamanını bilmek ancak Allah'a havale edilir. Onun bilgisi dışında hicbir meyve kabuğundan cıkmaz, hicbir dişi gebe kalmaz ve doğurmaz. Allah onlara: "Bana koştuğunuz ortaklarım nerede?" diye seslendiği gun, onlar: "Senin ortağın olduğuna dair bizden hicbir şahit olmadığını sana arz ederiz." derler.
(İleyhi yuraddu ılmus saah ve ma tahrucu min semeratum min ekmamiha ve ma tahmilu min unsa ve la tedau illa biılmih ve yevme yunadıhim eyne şurakaı kalu azennake ma minna min şehıd)
Şura suresi 49. ayet
Goklerin ve yerin hukumranlığı yalnız Allah'a aittir. O dilediğini yaratır, dilediğine kız cocuk, dilediğine de erkek cocuk bahşeder.
(Lillahi mulkus semavati vel ard yahluku ma yeşa' yehebu li mey yeşau inasev ve yehebu li mey yeşauz zukur)
Şura suresi 50. ayet
Yahut Allah onları erkek ve kız olmak uzere cift verir, dilediğini de kısır yapar. Şuphesiz ki O her şeyi bilir. O'nun her şeye gucu yeter.
(Ev yuzevvicuhum zukranev ve inasa ve yec'alu mey yeşau akıyma innehu alımun kadır)
Zariat suresi 29. ayet
Bunun uzerine karısı (SÂre) bir cığlık atarak geldi ve elini yuzune vurarak: "Ben kısır bir kocakarıyım, nasıl cocuğum olur?" dedi.
(Fe akbeletimraetuhu fi sarratin fe sakket vecheha ve kalet acuzun akıym)
Zariat Suresi 30. ayet
Misafir melekler: "Evet bu boyledir. Rabbin boyle buyurdu. Gercekten O hukum ve hikmet sahibidir. Herşeyi hakkıyla bilir." dediler.
(Kalu kezaliki kale rabbuk innehu huvel hakimul alim)
İnşeallah bu mubarek ayetleri (Arapcasını) ezberleyerek 5 vakit Namazlarınızın icinde okursak umulur ki Allahu Teala (c.c.) evladı olmayanlar icin bir evlat nasib eder.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Hamile kalmak icin onemli tuyolar!!!!!