Merhaba, pazartesi gunu TurkNet başvurumu yaptım ve işlemler başladı. Daha sonra fark ettiğim garip olay gercekleştir beni TurkNet'ten arıyoruz diyerek 2 numara uzerinden arıyorlardı. Bir tanesi gercek ve bir tanesi sahte muhtemelen ama ben o zaman cok takılmadım galiba karışıklık oldu 2 kere aradıklarını duşundum.

Bu numaralardan bir tanesi 170 liralık paketiniz icerisinde siz 54 TL televizyon vergisi oduyorsunuz bunu odememeniz amacıyla 54 TL'lik Digiturk ile sizi avantajlı duruma getireceğiz, hem vergi odemeyeceksiniz hem de Digiturk izleyeceksiniz dediler ve ben cok sorgulamadan onay verdim. Nasıl olsa TurkNet adı altında yapılıyor bu iş.

Daha sonra kurulum randevusu belirlendi ve beni biraz once Digiturk uzerinden aradılar ve sordular ki (size internetinizin fiyatı duşecek gibi bir şey soylendi mi?) soylendiğini soylediğim zaman boyle bir şeyin olmadığını soylediler. Tekrardan TurkNet'e resmi numaradan ulaştım ve bilgilerinin olmadıklarını belirttiler.

En başa donduğumuzde TurkNet muşteri hizmetleri olduğunu soyleyen şahıs şu şekilde bir şeyden bahsetti. Digiturk size TurkNet'ten bahsetmez onların bir bilgisi yok siz sadece adresini verip randevu oluşturun ve faturanız ikiye bolunecek siz yine aynı fiyatı odeyeceksiniz şeklinde soylendi.

TurkNet'in bu durumdan aynı şekilde de Digiturk'te bilgilerinin olmadıklarını soyluyorlar. En son konuştuğum Digiturk calışanı surekli bu şekilde satışlar yapıldığını ve işlemin iptal edildiğini belirtti bana.

Mudahele edilmesi gereken bir durum kesinlikle.