Sarışın Barı
Kor bir adam yanlışlıkla Bayanlar Barına girer. Bara doğru ilerler ve bir icki ısmarlar. Biraz oturup, ickisini yudumladıktan sonra barmene seslenir: "Hey, bir sarışın fıkrası duymak ister misin?" Birden bar, bomba duşmuş gibi sessizleşir. Kor adamın yanında oturan kadın, tok bir sesle: "Hey bayım," der "bu fıkrayı anlatmadan once bilmeniz gereken beş şey var. Birincisi, barmen sarışın bir kız. İkincisi kapı gorevlisi sarışın bir kadın. Ucuncusu, ben 1.90 boyunda karatede siyah kuşaklı bir sarışınım. Dorducusu, sağınızda oturan kadın profesyonel bir halterci ve sarışın. Beşincisi, benim yanımda oturan kadın profesyonel gureşci ve sarışın. Yine de bu fıkrayı anlatmak istiyor musunuz?" Kor adam bir kac saniye duşunur, sonra başını sallar: "Hayır, hic sanmıyorum. Beş defa anlatamam."
Sarışın ve Ayna
İki sarışın yolda yururken yerde bir makyaj aynası gozlerine ilişir. ilk sarışın kapağını acar ve bakar :
- Resimdeki yuz bana cok tanıdık geldi şekerim... der. Sıra ikinci sarışındadır, aynayı arkadaşının elinden cekistirir ve şoyle der :
- Tabii ki tanıdık gelecek aptal, bu benim...
Sarışın Banka Soyarsa
Bir Sarışın birde Esmer bayan koşeyi kolay donmek icin banka soymaya karar vermişler. Esmer butun gece oturup plan yapmış. Sabah masanın uzerine kağıtları sermiş, soygunu tum ayrıntıları ile sarışına anlatmış:
- "İyi anladın değil mi ?" diye de sormuş. "Burası kucuk bir semt bankası, bir tek guvenlik gorevlisi var. İşi uc dakikada bitirirsin, ben seni arabada bekleyeceğim." Binmişler arabaya, gitmişler bankaya. Esmer motoru calışır tutarak direksiyonda beklerken, sarışın bankaya girmiş. 5 dk. gecmiş. 10 dk. gecmis. 15 dk. gecmiş. Esmer korkmaya baslamış. Tam gaza basıp kacmaya karar vermişken, bankanın kapısı buyuk bir gumburtuyle sonuna kadar acılmış. Onde sarışın elinde bir ip. İpin ucuna kasa baglanmış, surukleye surukleye arabaya koşmaya calışıyor. Arkasından guvenlik gorevlisi "DUR" diye bağırarak ateş ediyor. Ama koşamıyor cunku pantolonu ve ic camaşırı dizlerinden aşağıya inmiş. Sarışın arabaya atlamış. Esmer gaza basmış ve ofkeyle seslenmiş:
- "Bir de bana planı tam anladığını soylemiştin !.. "
- "Anladim tabii..."
- "Ben sana GUVENLİK GOREVLİSİNİ BAĞLA, KASAYI BOŞALT demiştim.
Esmer,Kızıl ve Sarışın Yangında
Bir sarısın, bir kızıl ve bir esmer kız yanmakta olan bir binanın catısında mahsur kalmışlar. itfaiye hemen olay mahalline gelmiş, gerekli cihazları cıkarmışlar.Catıdan atlayanları tutmak icin yanlarında getirdikleri carşafı tuttuktan sonra, catıya doğru seslenmişler; "Atla. Bu tek sanşımız". Esmer olan kız catının kenarına kadar gelmiş ve kendisini aşağıya bırakmış. Tam carşafa gelirken, itfaiyeciler birden carşafı kenara cekmişler. Esmer kız domates salcası gibi yere yapışmış. Itfaiyeciler tekrar catıya seslenmişler; "Hadi atla. Yoksa kurtulamayacaksın." Kızıl saclı aşağıya bağırmış; "Atlamam. Biraz once yaptığınız gibi carşafı cekersiniz siz". İtfaiyeciler; "Hayır, cekmeyiz. Biz sadece esmerler icin bunu yaparız". Boyle soylenince, kızıl saclı da kendisini catıdan aşagıya bırakmış. Itfaiyeciler esmer kızda oldugu gibi yine aniden carşafı kenara cekince, kızıl saclı da elmalı kek gibi yere serilmiş. Catıda sadece sarışın kalmış. itfaiyeciler daha once de yaptıkları gibi; "Atla, atla. Yoksa yanarak oleceksin". Sarışın; "Kesinlikle atlamam. İki arkadaşım atladığında carşafı cektiniz. Ben atlarken de cekersiniz". itfaiyeciler; "Kesinlikle cekmeyecegiz. Soz veriyoruz". Sarışın kız; "Bakın, sizin carşafı cekmeyeceğinize guvenemiyorum. şimdi carşafı yere bırakın ve etrafından cekilin...
Son olarak bir Temel Fıkrası ...
Bir gun Temel balığa cıkar.İyi bir avdan sonra bir tekne balık tutar.Birden hava patlar ve cok buyuk bir fırtına cıkar.Temel duva etmeye başlar. Tanrım beni bu fırtınadan kurtarırsan butun bu balıkları fakirlere dağıtacağım der icinden. Hava bir zaman sonra duzelir. Temel evine donmeye başlar. Birtaraftanda balıklara bakar ve icinden bu balıklar fazla, yarısını dağıtsam olur der.Biraz daha sonra balıklara tekrar bakar ve bu balıkların yarısıda cok fazla ben bunların ceyreğini dağıtsam olur der.Biraz daha zaman gecer Temel tekrar balıklara bakar. Tam o sırada hava tekrar bozulur.Temel kafasını gok yuzune diker ve şoyle der."Hacen sen de şakadan hic anlamiyusun."
Cok komik olmasalarda okudunuz icin tskler xS
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Sarışınlar =)