Unlu oyuncu
Merve Boluğur ne giyiyor?
Kucuk Sırlar dizisinde canlandırdığı karakterinden sonra Kuzey Guney'le cıkış yakalayan Merve Boluğur'un stiline kadınlar neden bayılıyor? Bestyle Magazine dergisi yazdı.
11 Ağustos 2015

Turkiye ’den ve dunyadan takip ettiğin modacı ve tasarımcılar kimler?
Aynı zamanda da yakın arkadaşlarım olan Raisa&Vanessa. Bence inanılmaz yaratıcılar, aynı zamanda onların cizgilerini kendime yakın buluyorum. Selma Cilek ’in tarzı, benim başka bir yonumu ortaya cıkarıyor. Bir de Zeynep Tosun'u cok beğeniyorum. Dunyadan ise Tom Ford ve Balmain ’in yarattıkları parcalara dokunuşlarını severim.

Peki stilin hakkında tek cumle kuracak olsan bu ne olurdu?Feminen bir tarzım var; salaş ve dar parcaları birbiriyle karıştırmayı seviyorum.

Stilinde vazgecemediğin, takıntılı olduğun şeyler var mı?
Siyah vazgecilmezim, sanırım renkli giyinmekten pek hoşlanmıyorum. Deri ceket, siyah tişortler ve guneş gozluğum olmazsa olmazım. Kırmızı ruju artık soylemiyorum bile (Guluyoruz).

Nasıl alışveriş yaparsın, ikinci fikre ihtiyac duyar mısın?
Tek başıma hareket etmeyi, daha onceden gozume kestirdiğim parcaları almayı tercih ediyorum. Tarzımın cok dışına cıkmadan ve hızlı alışveriş yapmayı seven biriyim.
Hayatta giymem dediğin bir şey var mı?
Balon etek, bir de cicekli ve desenli parcalardan hoşlanmıyorum.

Hem kendi adına, hem de karşı cins adına guzelliği nasıl tanımlarsın?
Samimiyet ve enerji yuksek olduğunda insan, farklı bir şekilde guzel geliyor bana. İnsan istediği kadar estetik olsun, bunlar olmazsa bir anlamı kalmıyor.

Guzellik sırların var mıdır?Cildimi temizlemeden uyumam. bir de sac, el ve ayak bakımım benim icin cok cok onemlidir.
Erkeklerde giyimde cekici ve itici bulduğun detaylar neler?
Kısa paca kumaş pantolon severim. Beyaz ayakkabı, beyaz corap ve desenli gomlekleri ise hic sevmem.