Merhabalar .21temmuzda sat a gore 7+5 ama gelişimi 6.haftada kalmış bebegımle ağlaya ağlaya kurtaj olarak vedalaştım ;kalp atışı duyulamamıstı .36 yaşındayım ilk gebeliğimdi ve yeni evliyim .aynı seyı defalarca yaşayan arkadaşları gorunce bir korku bastı .kalp durması sonucu kuretaj olanlar hangı testleri yaptırmalı .ilkinde araştırmaya gidilmedıgınden mecburen 3.dusuk diyecegım Dr a ben hangi testleri yaptırmalıyım .
Ayrıca 2.sorum: 21 Temmuz ’da kurtaj oldum bugun 17Ağustos ve hala regl olmadım ;ovulasyon testıyle takıp ettım 5-6 si gibi yumurtladım ve utanarak soyluyorum yerini doldurmak istegıyle her ne kadar Dr um 1ay bekle dese de o gunu sonuna kadar degerlendırdım hamıle kalabilmek icin .pedıctor early test yaptım 10 dk icimde cok detaylı bakınca gorulebilen hayalet 2.cizgi belirdi .beta verdim 2.25 cıktı.yeni kurtaj olduğumdan reglimi de bilemiyorum haliyle .sizce ben ne zaman regl olurum ? Ya da 2.25 le hamile kalmış olabılır miyim acaba yeniden ? Yoksa eski beta sıfırlanmamıs olduğundan mı bu değer cıkıyor?normalde gebelik yokken betam hep 1.20 cıkıyordu