Surekli olarak 2, 2.5 ay once TurkNet'i mahalleme GigaFiber'in gelmesi icin darlıyordum. Guzel haber olarak 2.5 hafta once calışmalar başladı ancak, sokağım da calışmalar başlayınca birkac apartman sakini kabloların goruntu kirliliği oluşturacağını duşunduğu icin cekilmesini istemedi. Buyuzden de işlemler askıya alındı.(bu olay 2 hafta once falan oldu.) Ekipleri bir şekil de başka sokakta calışma yaparken yakaladım ve saha ekibinin mudurunun iletişime gecebilmek icin telefon numarasını aldım. WhatsApp'dan adama yazdım işte uzun uzun anlattım bana dedi ki "ikna edebilirseniz ekipleri tekrardan kablo cekmesi icin getirebilirim." dedi. 2 gun once hepsini ikna ettim. Ardından da adamla tekrar iletişime gecip konumumu vs. attım gelip kablo cekebilirsiniz diye. Ekipler 08/09/2022 tarihin de yani bu konuyu oluşturduğum tarihte ekipler tekrardan benim olduğum bolgeye geldi. Ekipleri karşıladım ve durumu anlattım zaten konuyla alakalı bilgileri mudurlerinden almışlardı. Ekipler sokağa bakınca ana hat kablosu cekilmemiş dediler ve tekrardan geri gittiler. Kac gundur uğraşıyorum artık sinir krizi gecirmek uzereyim. Sokakta yururken her yer de kutu kablo gorunce icim daralıyor. Buna artık umarım bir cozum bulursunuz yoksa delirmek uzereyim.

Kabloların durumu bu şekil de;
@
TurkNet Destek Ali @
TurkNet Destek Ayşegul @
TurkNet Destek Tutku