oncelikle beğendiğim abiye bu fakat yurtdışı sitesi ve fiyatı1500 tl civarı benim en fazla 300 tl butcem var. bu yuzden 2.el de olabilir fakat basit duran bir model olmamalı. cok araştırdım.mağazalarda aynı tarz abiyeler klasik fazla abartı hep aynı şeyler fiyatlarıyla kalitesi orantısız. internette aynı abiye yarı fiyatına. neyse araştırmalarım sonucu beğendiğim modelleri ekliyorum sizce hangisi daha guzel fikir verirmisiniz?

gobeği acıkta bırakan bu modeli cok beğendim ama malesef alacak durumum yok 1500 tl yurtdışı mağazada satılıyor

ona en yakın bulduğum model bu 2.el ve 38 beden ben 36 giyiyorum muhtemelen tadilat yaptırmam gerekecek fiyatı 180 tl.

forever new marka 2.el 200 tl bunun bedeni olur sanırım 36 beden ama eteğini yeterince kabarık bulmadım.usttekini daha cok beğeniyorum.

gkabiye diye bir firmanın urunu bunun modelini beğendim fakat tulun kumaşı bana kalitesiz gibi geldi fotodan ne kadar anlaşılırsa anlamaya calıştım.sarı foto kırmızının arkasının aynısı olduğu icin ekledim fiyatı 239 tl ve 8-10 gun icinde teslim ediyorlarmış. bu siteyi daha once hic duymadım bu yuzden guvenilir mi bir fikrim yok ama modeli beğendim.

turuncu abiyede usttekiyle aynı firmanın urunu. 225 tl fiyatı.

bu da vakkonun bir modeli 2.el 350 tl fiyatı bununda eteği yeterince kabarık değil bence fakat on işlemeleri kaliteli duruyor arkası yetersiz geldi bunu almaktansa ilk başta yazdığımı alıp tadilat yaptırmak daha mantıklı geldi.
bu arada kardeşimin duğunu 17 gun sonra. ne yapayım hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var. ayrıca modagram,trendyol,morhipo,beymen,oleg cassini gibi firmaların urunlerine baktım modagramda ve trendyolda uygun fiyatlı cok guzel abiyeler var. hatta iclerinde 2 modeli cok beğendim fiyatıda 80 tl idi fakat ben alana kadar bedeni kalmadı. hele fatihteki mağazalarla kıyasladığımda cok daha kaliteli urunler yarı fiyatına satılıyor.