arkadaşlar oncelikle şunu soylemek istiyorum şimdi yazacağım teslerin doğruluk payının ne kadar olduğunu bilmiyorum ben merak ettiğim icin araştırdım evde yapabileceğimiz tesleri ve bulduklarımı sizlerlede paylaşmak istiyorum sizinde bildiğiniz başka yontemler varsa paylaşırsanız sevinirim.
şimdi sırayla yazıyorum
1.idrarını desensiz cam bir bardağa alıyosun biraz bekliyosun tortular dibe cokerse hamilesin cokmezse değilsin.
2.idrarı bir daha kullanmayacağın bir kapta kaynatıyosun kahve gibi kopururse hamilesin balon balom olursa değilsin.
3.sabah idrarını desensiz bir bardağa alıyosun pencerenin onunde guneşte 3 saat kadar bekletiyosun sigara dumanı gibi bulutlu bişey oluşuyo tabi buarada bir metre kadar uzatan bakarsan daha iyi gorursun.bu bulut bardağın ust tarafında ise hamilesin bardağın alt tarafında ise değilsin
4.birdaha kullanmayacağın bir kapta sut kaynatıyosun sonra icine aynı miktarda idrar koyup balkonda soğukta bir gece bekletiyosun sut kesilirse hamilesin kesilmezse değilsin
5.idrarı bir bardağa alıyosun 1 tatlı kaşığı kadar karbonat dokuyosun eğer kopururse hamilesin kopermezse değilsin.
6.idrarını bir bardağa alıyosun icine camaşır suyu dokuyosun eğer kopururse hamilesin kopurmezse değilsin.
7.sut le karpuzu karıştırıp iciyosun kusarsan hamile kusmazsan değilsin.
eskiden boyle yontemlerle hamileliklerini anlarmış buyuklerimiz.benim bulduklarım bunlar sadece sizlerlede paylaşmak istedim.uygulayıp uygulamamak size kalmış.