Aylık iğnenin son gununde ilişki
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Aylık iğnenin son gununde ilişki
-
28-09-2022, 10:14:10Arkadaşlar siteye yeni uyeyim nereye acacağımı bilemedim, sabahtan beri cok tedirginim, ben 19 yaşındayım evliyim 6 aylık, 2 aydır da aylık doğum kontrol iğnesi yaptırıyorum her ayın 14 unde, hemşire eğer 14 u haftasonuna gelirse 2 gun onceden gel iğneni oyle yaptır demişti, işten gucten unuttum bunu, dun sabaha doğru eşimle ilişkiye girdik, ve nasıl olsa korunuyoruz diye rahat davrandık, (ice yani ) yaptıktan biraz sonra eşim bi anda tedirgin oldu bugun ayın kacı dedi ,14 u oldugunu yeni oğrendik, (gece 3-4 sularında baktık 14 une yeni girmiştik yani) normalde bugun oğlen benim iğne olmam gerekiyordu, olamamış oldum , yani şuan korunmasızmıyım hamile kalma ihtimalim varmı ? Cunku şuan hic istemiyoruz genciz diye ve hamile kalırsam aldıracak durumumuz yok şuanda. Tekrar ozet geciyim her ayın 14 unde vuruluyorum bu 3.cu ayım olucaktı ve vurulmadan onceki birkac saat icimde ilişki gercekleşti , oğlende vurulamadım, yani son gunu olduğu icin birşey olurmu ? Bazı sitelerde aylık iğne kullanımından ancak 2 ay sonra hamile kalma ihtimali vardır yazıyordu bu beni rahatlattı ama yinede tecrubeli kişilerden oğrenmek istedim.