Merhaba arkadaşlar,
Ben 09 Haziran 14 de regli oldum ve yumurtlama gunumden 4 gun onceki bir birlikdelikden hamile kaldim, yani cok planlı değildi.
Diş problemlerim var malesef
23 Haziranda Kanal tedavisi yaptırdım ve akabinde panaromik diş filmi cekildi, daha sonra 27 haziranda surekli yapılan işlemden sonra surekli ağrım olduğu icin tekrar dişciye gittim ve ust dişimde ki kis den dolayı tekrar diş filmi cekildi(kisti aldırmak icin 19 ağustosa randevu almıştım)

Cok uzatmadan şoyleki,
7 temmuz adet gunumdu ve olmadı, 8 temmuz gunu test yaptım ve cift cizgiyi gordum. Ağlamakdan mahfoldum, Ben istemeden bebeğime zarar vermiş olabilirmiyim, kan testi yaptım 8 temmuzda 5 haftalık cıktı ve bu cumartesi doktor randevum var.Cok korkuyorum bana olumsuz birşey soylerler diye,
2,5 yaşında bir oğlum var onun kardeşi olmasını herşeyden cok istiyorum.Ama bebeğimin sağlığı icin cok endişeleniyorum.Benim gibi gebe kaldığını bilmeden diş operasyonu geciren veya diş filmi cektiren varmı acaba, yorumlarınıza cok ihtiyacım var gercekten.Şimdiden teşekkur ederim.Şu anda 6+2 gunluk olduk