Kese gelİŞmİyor dedİ
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Kese gelİŞmİyor dedİ
-
28-09-2022, 09:59:25Merhaba anneler. Gebeliğimin başlarında Kesem falan gec gorunmuştu zaten gec dollenme olmuştu. Bebekte gorunuyordu hic bir sıkıntı yoktu neyse sonra ki gunlerde doktora gittim. Devletteki doktorum cok karamsardı hemen kotuyu konuştu. Neyse bugun kontrolum vardi. İki tane doktora gittim bugun hem devlet, hem ozele. Devlette ki doktorum kese gelişmiyor deyip genel ultrasona gonderdi gittim kese gecen haftaya gore gelişmemiş fakat bu gec dollenmeyle de alakalı olabilir hemen teşhisi koymak yanlış olur dedi bebek gorunmuyor icinde dedi buna 1 kere ultrasonla karar vermek yanlış olur dedi. Haftaya kalp atışını falan duymamız gerekiyor dedi. Sonra geri doktora cıktım doktor işte hayırlısı olsun isterseniz altta kurtaj yapan arkadaşım var oraya gidin ya da kafanızda soru işareti kalmasın araştırma hastanesine gidin dedi . Devlet bana 6+2 haftalık hamilesin ultrasonda dedi. O haftaya gore kesem kucukmuş galiba uzuntuden soru bile soramadım. Sonra hemen ozele gittim ozel de ise 6+2 haftalık hamile olmam gerekirken 5+2 de gozukuyor dedi bu tur gebeliklerde artık bebeğe canı veren Allah dedi yine de 1 hafta bekleyelim dedi sonra kurtaj yaparız dedi . Bu tur durumla karşılaşan oldu mu sonradan gelişen oldu mu ya ne yapacağımı şaşırdım cok caresizim . Umarım kendimi anlatabilmişimdir.