Airbag
KARI KOCA ARABAYLA DOLAŞIRKEN KADIN ;
- HAYATIM SENİNLE COK GUZEL BİR 15 YIL GECİRDİK AMA BEN ARTIK BOŞANMAK İSTİYORUM , DEMİŞ. ADAM BİRAZ SİNİRLENİP ARABANIN HIZINI 120 KM YE CIKARMIŞ . SONRA KADIN TEKRAR ACMIŞ AĞZINI ;
- ASLINDA NASIL SOYLİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM AMA ARKADAŞIN TOMİ iLE BİR KAC AYDIR GİZLİCE BULUŞUP BERABER OLUYORUZ .UZGUNUM AMA YATAKTA SENDEN COK DAHA İYİ. ADAMIN ELİ TİTREMEYE BAŞLAMIŞ SİNİRDEN AMA AĞZINI BICAK ACMIYOR , ARABANIN HIZINI 130 KMYE CIKARMIŞ.KADIN SUSMAK BİLMİYOR ;
- AYRICA BUTUN KREDİ KARTLARINI, EVİN TAPUSUNU VE ARABAYIDA İSTİYORUM . ADAMDA HALA TEPKİ YOK ARABANIN HIZINI 150 KMYE KADAR CIKARMIŞ. KADIN ;
- HİC BİRŞEY SOYLEMİYECEK MİSİN ? SEN HİC BİŞEY İSTEMİYOR MUSUN ? ADAM EN SONUNDA DAYANAMAMIŞ ;
- HAYIR BEN İHTİYACIM OLAN HERŞEYE SAHİBİM .KADIN HİC BEKLEMEDİĞİ BU CEVAP KARŞISINDA GAYET ŞAŞKIN ;
- OYLEMİ NEDİR O SAHİP OLDUĞUN ŞEY ? VE 150 KM HIZLA DUVARA CARPMADAN ONCE ADAM KADINA DONUP SIRITARAK CEVAP VERMİŞ ;
- AİRBAG BENDE
--------------------------------------------------------------------------
Papağan
Kadının biri papagan almak uzere petshopa gider.
Gozleri birden tuyleri mukemmel parlakliktaki bir
papagana takilir ve papagana yaklasir...
Fakat kadin papagana her yaklastiginda papagan kadina orspu der.Kadin hayretler icinde petshop sahibi necdet'e donerek bu papagani alicam ama egitmen lazim der..
Necdet eline bir kova su ve papagani alir....
Hanimefendi geldiginde ne diceksin der.Papagan orspu dicem der.Necdet papagani suya sokar ve tekrar sorar.
Hanimefendi geldiginde ne diceksin.****** dicem.
Necdet tekrar papagani suya sokar ve bu kez bi muddet bekletircve tekrar sorar
-Hanimefendi geldiginde ne diceksin
-Hosgeldiniz hanimefendi dicem
Ertesi gun olur kadin petshopa tekrar gider......
papagana yaklasir
-Ben eve geldigimde ne diceksin?
-Hosgeldiniz hanimefendi.
-Peki ben yanimda bi erkekle geldim ne diceksin?
-Hosgeldiniz hanimefendi hosgelidiniz beyfendi dicem.
-Ben yanimda iki erkekle geldim o zaman ne diceksin?
-Hosgeldiniz hanimefendi hosgeldiniz beyfendiler dicem.
-Tamam buraya kadar cok guzel pekii ben yanimda uc erkekle birlikte geldim zaman o zaman ne diceksin
papagan bi kovaya bakar, bi necdet'e
- Necdet kovayi getir anam avradim bu kari orspu.....
Yunanlı Asker
Temel askere yunan sınırına gitmiş. temelin canı sıkılmıs. yunana bir ıslık calmıs elleriyle "havacı mısın" isareti yapmıs. yunan aldırmamıs. bir ıslık calmıs elleriyle "karacı mısın" isareti yapmıs yunan aldırmamıs. bir ıslık daha calmıs "denizci misin" anlamında yuzme isareti yapmıs. yunan aldırmamıs. bir ıslık daha calmıs. el haraketi yaparak "topcu musun" demis.yunan aldırmamıs. bir ıslık daha calmıs "gozcu musun" anlamında durbun isareti yapmıs. yunan aldırmamıs. nobetler degismis sıra yine temel'le yunana gelmis. yunana hadi sınıra git demisler yunan da: - ben oraya gitmem orada bir deli turk askeri var bana hava kararınca yuzerek gelip sana bir koyacam gozlerin fırlayacak diyor
Birkacyıllık Evli Cift
Birkac yillik evli ciftin bir bebekleri olur..Ancak gunler haftalar gectikce bebeğin cok farkli ve insan ustu yetenekleri oldugu ortaya cikar..1 yasina geldiginde yetiskin gibi konusur, 2 yasinda akliniza gelen her dilde okuyup yazmaya baslar,3 yasinda ileri matematik profesorleriyle tartismaya oturur ve 4 yasinda gelecekle ilgili inanilmaz tahminlerde bulunmaya baslar...Derki:
-"Tam 1 yil sonra bugun ben olecegim,ben oldukten 2 yil sonra annem olecek,annem oldukten 1 yil sonra babam olecek"...
Ve kesinlikle bir yil sonra bebek olur...Baba cok uyanik oldugu icin karisini hemen milyarlar değerinde sigortalatir ve 2 yil sonra da anne olur....Baba 1 yillik omrunun kaldiginin farkinda, karisinin sigortasindan kazandigi milyarlarla evlere,arabalara, seyahatlere ve birbirinden guzel kadinlara yatirim yapar... ve olumune 1 gun kala son parasiyla bir dansci kiz kiralar,once superlux villanin havuzunda eğlence, sonra yatak odasinda zevk dolu bir gece..Ve adam herşey bittiğinde gozlerini kapatir ve;
-"Vay be yarin olmuş olucam..Ama ne hayat gecirdim, herseyi yaptim, dolu dolu yaşadim herşeyi.. Helal olsun bana" diye keyifle uykuya dalar.. Ama o da ne...... Sabah bir de gozlerini acar ki hala yasiyor..!!!!!! yatakta şaşkinlik icinde bakinirken geceyi beraber gecirdigi dansci kiz ciglik cigliga kosarak iceri girer..Der ki;
"HEMEN ASAGIYA GELİN N'OLUR.. KAHYANIZ SALONDA BOYLU BOYUNCA UZANMIS YATIYOR...GALİBA OLMUS!!!!"
-------------------------------------------------------------------------
Guzel Mazeret
Surucu dikiz aynasında kendisini izleyen polis aracını gorunce kacabileceğini duşunup gazı kokler. Ancak polisi silkeleyemediğini gorunce pes ederek kenara ceker. Polis arabadan cıkıp surucunun yanına gelir ve sorar:
-Arkadaş, cok yorgunum. Bana mantıklı bir mazeret gosterirsen seni bırakıp gideceğim.
Surucu duşunur ve yanıtlar:
-Karim gecen ay beni bir polis icin terk etti. Aynada polis aracını gorunce, kactığı polis onu bana geri getiriyor sandım.
-Pekala, gidebilirsin.
Goster
Bir gun hırsız ve i.ne tanışmış arkadaş olmuşlar.
İbne hırsıza "Nasıl yapıyosun hırsızlığı
gostersene bi" demis. Hrsız da "Tamam" demiş
ve bir otobuse binip adamın birinin cuzdanını
calmış. İbnenin yanına gidip "Ben gosterdim
hırsızlık nasıl yapılır sen de nasıl ibnelik
yaptığını goster bakalım demiş. Bunun uzerine
**** hırsızın cuzdanını caldığı adamın yanına
gidip "Cuzdanınızı calan adam işte bu demiş"
Bulamadık
Cennetle cehennemdekiler birgun demişlerki aramızda
bir kopru yapalım arada sırada birbirımize gidip geliriz.
Anlaşmışlar yarısını cennetdekiler yarısını da
cehennemdekiler yapıcak.Ertesi sabah cennetdekiler bir
bakmışki koprunun yarısı tamam. Sabaha kadar bitirmişler.
Aradan aylar gecmiş ama cennet tarafında kıpırdama yok.
Cehennemdekiler sormuşlar;
- Ya ne oldu vazmı gectiniz? Bakın biz hemen yaptık
siz daha başlamadınız.
Cennettekilerin cevabı:
- Vallahi aradık taradık cenneti didik didik ettik
ama bir tane muteahit bulamadık.

begenenler + rep pls onceden werildiyse k.bakmayn