Hamile kalmak icin tavsiye yontemler en sıcağından ; )) Ceylinam ’dan hepinize sevgiyle
Yumurtlama gunleri takibi : Oncelikle yumurtlama gunlerini kolaylıkla takibini yapabileceğiniz programı telefonunuza yukleyin. Doğru gunu yakalamak icin son adet tarihinizin bitişinden itibaren 14. Gun yumurtladığınız gun olacaktır. İlişki sadece o 14. Gunde değil gunaşırı 8-10-12-14-15 gunlerde yapılmalıdır. Ben yumurtladığım andan itibaren 2 veya 3 saat bekleyip ilişki ve ertesi sabah tekrar ilişki şeklinde yapmıştım yani 14. Gun diyelim saat 14.00 de yumurtlamaya başladım 16.00 da ilişki yaşadım ertesi gunun sabahı saat 10.00 da tekrar ilişki yapıp sonlandırdım. Yumurtamız sadece 24 saat yaşayabiliyor. Yumurtlama olacağı zaman benim vucudumda sıcaklık oluyor ve karnıma ağrı giriyordu. Bazıları ateş olcme veya evde uyguladığı ovulasyon testiyle de doğru tarihi yakalayabilirler.
Takviye alınacaklar: Inofolic Combi bu bitkisel ilacı kullandım tabi ki ilac vitamin benzeri şeylerde oncelikle doktorunuza danışmalısınız. Ben bu ilacı bir onceki reglimin 2. Gununden itibaren kullanmaya başladım gebe kalmayı kolaylaştıran ve yumurtlamayı duzene sokan iceriğinde folik asitte bulunan bir ilac bu. Buarada hamile olduğunuzu oğrendiğiniz anda kullanmayı bırakıyorsunuz ve normal folik asite geciyorsunuz.
İlişki anında yapılacaklar: İlişkiniz bittiği anda kesinlikle ayağa kalkmayın sırtustu yatıp ayaklarınızı havaya dikin direk ilişki bittiği an bunu yapın. Eşiniz ayak bileklerinizden tutup havadayken ayaklarınız sizi iyice calkalasın kum saati gibi duşunun kendinizi eşiniz ustteki kumları aşağı akıtacak olay bu sertce sizi sallayınca herhalde spermler iyice dibe goturuyor. Siz sırtustu pozisyonda durmaya devam edip biraz bisiklet cevirme hareketi yapıp sonra popo altına yastık koyup ayaklarınız duvara dayalı şekilde 30 dk bekleyin o gun duş almayın olabildiğince gec tuvalete cıkın. Almanyada bir hemşire bunu tavsiye etmişti bende işe yaradı paylaşmak istedim. Hepinize bol şans burada guzel haberlerinizi bekliyorum sevgiler Ceylinam
Hamile kalmak icin tavsiye yontemlerim en sıcağından ; ))
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Hamile kalmak icin tavsiye yontemlerim en sıcağından ; ))