Merhaba kızlar biraz uzun olacak ama tecrubesi bilgisi olanlar yardımcı olursa cok mutlu olurum.. Tup bebekle 7+2 hamileyim gectiğimiz Cumartesi şiddetli bi kanama gecirdim acile gittiğimde kesen duruyor eve git istirahat et dediler eve geldim pıhtı şeklinde parca duşurdum tekrar acile koştum kese duruyor ama seni yatıralım dediler kendi doktorumun talimatıyla proluton depot yaptılar. 24 saat icinde kanamam kesildi kahverengiye dondu Pazartesi gunu taburcu oldum. Salı gunu ozele gittim bebek gorunmedi karından gorunmemesi normal daha erken dedi doktor. Yine kese duzgun denildi. Kese boyutu 6+2 iken 14 mm idi bu arada. Ama kahverengi lekeler devam ediyor bugun tam 1 hafta oldu. İlk zamanlardaki goğus hassasiyetim yok denecek kadar azaldı. Sol kasığımda batmalar var. Bugun idrar testi yaptım baya koyu iki cizgi cıktı. Benim durumumda olup gebeliği devam edenler ya da bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Bi dahaki randevum Salı gunu kendi doktorum raporlu olduğu icin ozele gidiyorum o da haftaya gel demişti gecen hafta. Ultrason goruntumu de ekliyorum