Selam kızlar, dun tetanoz aşısı olmak icin sağlık ocağına gittim fakat inanılmaz gerildim. Bu sağlık ocakları sağlıklı mı tartışılası bir konu, bebeğin kalp sesini dinlemek istedi ebe ufak bi ultrason cihazıyla kalbini aramaya başladı, diyorum ki bebeğin kafası sağ tarafta doğal olarak kalpte o tarafta bir yerde kadın ısrarla solda ayaklarının orda kalp sesi arıyor bebeğim bile gerildi tekme atmaya başladı oyle bir bastırdı ki karnımı actığımda bana patavatsız bir şekilde diyor ki oo catlaklarımız başlamış yok dedim o gorduğun daha once kilo alıp vermemden oturu oluştu henuz yok catlağım dedim ebede demez mi yakında başlar ay tam bir moral bozucu. Neyse sıra geldi aşı yapmaya, eline ne eldiven gecirdi ne kolumu alkolle temizledi kuru pamukla dokundu hafifce sonra hoop iğneyi soktu cıkardı sonra tekrar kuru pamukla bastırdı. Cok sinir bozucuydu gercekten hic steril değil icime hic sinmedi. Bebeğimi aşıya nasıl goturuceğim guvenerek hicc bilmiyorum.. Sizinde başınıza geldi mi boyle bir şey kızlar?