Merhabalar gunlerdir buralardan yazılanları takip edip okuyordum sadece bilgi edinmek icin derken bende sanırım hamileymişim benim icin cok erken ni mujde oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin spirali 13 kasımda cıkardım 10 yıllıktı 12 ci yılım dolmak uzereydi 2 oğlum var en buyuğu 13 yaşında artık eşim Bi tane daha cok olsun istiyodu bende cıkarttım ve hep soylemişlerdi hemen kalınmaz Bi sene kadar bende bu psikolojiyle daha dun hamile olduğumu oğrendim hatta hala sanki adet olacakmışım gibiyim kasık ağrısı baş ağrısı bugun başladı bel ağrısı yaklaşık 20 gundur vardı mide yanması goguslerde ve kalca gobekte aşırı şişkinlik bunların hepsini spirali cıkartmaya bağlamışken dun idrar testi yaptım ve ikinci cizgi saniyeler icinde belirdi hala cok farklı değişik Bi şaşkınlık icindeyim ne diyebilirim ki rabbim isteyen herkese nasip etsin tarifi yok yaşanılınca anlaşılacak cok buyuk Bi nimet ama o kadar adet belirtilerle aynıki anlaşılması gercekten guc tereddute kalan arkadaşlara tecrubem paylaşabilirim burdan