olay Ankara Adliyesi Girişinde GeCmekte.
VatandaŞ Metal DedektOr OttUĞU İCİn GOrevlİ Bayan Polİs Tarafindan Uzerİndekİ Metal EŞyalari Birakmasi İCİn Uyarilir.
VatandaŞ Cikarir TUm Metallerİ Masanin Uzerİne Birakir
Ama Makİna Hala Tekrar Tekrar Otmektedİr.
Memure Daynamaz :beyefendİ BaŞka Metal KalmadiĞindan Emİn Mİsİnİz?
Bİzİmkİsİ:tabancam Var .ama Ruhsatlı!!!
NOT:yukardaki olay gercektir ama kurallar gereği bir iki fıkra eklemem lazımmış:
Kurşun
avcılar birgun oturmuş hepsi atıp tutuyor .ben şoyle vurdum,boyle tuttum diye. Birtanesi başlamış anlatmaya;
bir gun ormanda avlanıyorum bi baktım karşımda ayı, hemen tufeği doğrulttum bir sıktım yok, ulan nooluyo buna herhalde tutukluk yaptı dedim. namlunun icine baktım. gordum ki kurşun geliyo,
hemen cevirdim ayıya vurdum.
Av
Temel ile Dursun bi gun ava cıkmışlar.Bi sure sonra Dursun Temel e sormuş.
-Biz neden avlıyamıyoruz uşağım.
Temel - Bence kopeği daha yukarı atmalıyız.!!!
10 gun gecti
Uzun bir avdan sonra Temel koyune geri donmuş. hicbirşey getirmediği gibi ağızını bıcak acmıyor. Herkes biliyorki Temel dertli. Kahvede bizimki otururken kadim dostu Dursun yanına yaklaşıyor.
"Temel gozum neyin var niye boylesin ?" .
Temel biraz ofluyor pufluyor ardından anlatmaya başlıyor
"Dursun avın son gununde bir mağradan geciyordum , merak ettim iceri girdim"
"eeee??"
"Eesi o ki baktım iceride kocaman bir AYI tabi tam tufeği
doğrulttum ki Ayı uyandı atladı ustume , elbiselerimi yırttı ve remen bana tecavuz etti yaaa..."
Dursun arkadaşının derdine cok uzulmuş hemen teselliye
başlamış " Vah canım arkadaşım benim merak etme kimseye soylemem boşverceksin unutacaksın..."
Temel şoyle icli icli donmuş gozler yaşlı.
"İyi diyorsunda Dursunum bak 10 gun gecti ne bir tatlı soz ne bi cicek ...."
Sihirli Keman
Temel birgun ava gitmeye karar vermis, sihirli kemanini, tufegi almis ve ava gitmis Av esnasinda bir aslanla gozgoze gelmisler.
Temel tetige basmis tufek patlamamis. temel kemani calmis ve aslani uyutmus.
Eve gelmis ve tekrar ava gitmis.
Aslanla yine gozgoze gelmis Tetige basmis, gene patlamamis, hemen kemani cikarmis, calmis ama aslan onu parcalayip yemis.
Agacta iki maymun konusuyormus, biri demis :
-"Ben sana demedim mi, bu bizim sagir aslana denk gelirse isi biter.."
Sadık Kopek
Bir AVCI digerine sordu:
Kopeginizi satin almak istiyorum ama sadik midir?
-Hem de fazlasiyla sadik. Size bu konuda yuzde 100 garanti verebilirim.
-Nasil bu kadar emin olabilirsiniz?
Simdiye kadar 5 kere sattim. Her seferinde de geri geldi.
Tamamdır
İskocyada iki avcı ava cıkarlar. Yurume esnasında avcılardan biri yere duşer ve hareketsiz olarak yatar. Bunu goren arkadaşı hemen yanına gelir bakarki arkadaşı nefes almıyor,gozlerin deki ferin de kaybolduğunu farkeder ve hemen acil sevisi arar.
Arkadaşım oldu,der neyapmam gerekir diye sorar.
Telefonun ucundaki ses:
-"Sakin olun ben size yardım edebilirim ama once arkadaşının olduğunden emin olmamız gerek"
der,ve birkac saniye sessizlikten sonra bir el silah sesi duyulur. Sonra:
-"Tamam şimdi ne yapacağım"
Deve Kuşları
Temel Avustralya'ya deve kuşu avlamaya seyahate cıkıyor. Orada malzemelerin hazırlayıp maceraya atılıyor. Bir virajı donunce bakıyor 15, 20 tane devekuşu. Hemen arabayı durduruyor silahını doğrultuyor. Devekuşları silahı gorunce urkerek kafaları-ını kuma gomuyorlar. yani kendi akıllarınca saklanıyorlar. Temel etrafa bakıyor. ve kendi kendine sinirli sinirli soruyor:
- Ulan nereye gitti bu hayvanlar?
Avcı Temel
Dort kişilik avcı grubu, tecrubeli avcı Temel'in onderliğinde ormanda ilerlemektedirler. Karşılarına kucuk bir delik cıkar. Temel yatın yere tavşan deliği! Butun avcılar yere yatarlar. Gercekten bir muddet sonra delikten tavşan cıkar. Avcılar hemen Vururlar.
Tekrara yurumeye başlarlar. Bir sure sonra buyuk bir delik cıkar karşılarına. Temel: "Yatın yere, tilki deliği!" Yatarlar. Biraz sonra tilki cıkar onu da vururlar. Tekrar duşerler.
Bu defa daha buyuk bir delik cıkar. Temel:" Yatın yere ayı ini", Yere yatarlar ve cıkan ayıyı vururlar. İyice keyiflenen avcılar yurumeye devam ederler. Kısa bir zaman sonra kocaman bir deliğin başında dururlar. Acemiler hep birden Temel'e bakaralar. Temel:"Uşaklar ne cıkacağunu bilmeyrum. Ama yatın ne cıkarsa bahtumuza!" Ertesi gun gazetelerde:
Dort avcı tren altında can verdi..
Koparsanda
Bir kazanın kaymakamını yemeğe alırlar ve yemeğe kaymakam, yazı işleri mudurunu de yanına alır. Almasının tek sebebi; kaymakam fazla yalan atarmış. Kaymakam, yazı işleri mudurune "Ben fazla atarsam, kamışıma iiip bağlayacağım, ipin bir ucunu sana vereceğim. Sen de cekersin, ben de. Anlar, durumu duzeltirim" demiş ve yemekten sonra av muhabbeti acılmış. Bizim kaymakam dayanamayıp av maceralarını anlatmaya başlamış:
-Birgun dağda avlanırken onume 50 kurt cıktı ve ben ciftemi cekip 30 tanesini vurdum. Deyince yazı işleri muduru ipi ceker, kaymakam "30 tane yoksa bile 20 tane vardı" der. Yazı işleri muduru ipi ceker. Kaymakam "20 tane yoksa bile 15 tane vardı" der. Yazı işleri muduru ipe tekrar asılır. Kaymakam:
-Koparsan bile 15'in altına inmem...
Ayı bu
Bir avcı, evine gelen misafirlerine eski bir ayı
postunu gostererek der ki: "Bu ayıyı Bolu ormanlarında
vurmuştum."
Misafirlerden biri, bu palavraya inanmayıp
sorar: "Nasıl olur? Bu kutup ayısıdır. Bolu'da
bulunmaz."
Avcı gulumseyerek cevap verir:
"Kardeşim ayı bu. Buranın kutup olmadığını, Bolu ormanları
olduğunu nereden bilsin?"
Uc Kez
Ava cıkmış adam, başına gelenleri anlatıyormuş :
-Ormanda ilerlerken, karşıma kocaman bir Ayı cıkmaz mı?Cifteyi doğrultacak vakit yok!..Silahı bir kenara attığım gibi başladım kacmaya.Fakat Ayı peşimde!Benden hızlı koşuyor.Bir ara ayının sıcacık nefesini ensemde hissettim.O kadar yaklaşmıştı.Derken Ayının ayağı kaydı, yere duştu...Fırsat bu fırsat, tabana kuvvet arayı actım.Ama Ayı toparlandı, kalktı, bana yetişti.Yine nefesi ensemde... Pencesini uzatsa omuzumdan yakalayacak.Allahtan tam o sırada yine Ayının ayağı kaydı, yere duştu.Talih bana guluyor!Hızımı arttırabildiğim kadar arttırdım, yeniden arayı beşyuz metre kadar actım.Tanrı sizi inandırsın arkadaşlar, Ayı yine bana yetişti.Yine nefesi ensemde...şansa bakın...Ayının tekrar ayağı kayıp yere duşmez mi?
Seruveni dinleyenlerden biri dayanamamış :
-Sen de cok yurekliymişsin kardeşim!...Hayvan bana uc defa nefesi enseme gelecek kadar sokulsa, cok ayıptır soylemesi, ben korkumdan altıma ederim.
Avcı donup ters ters sozunu kesene bakmış :
-Lafı karıştırma yahu!Ayı uc kez neyin ustune bastı da ayağı kayıp yere duştu sanıyorsun?
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- TUrk ErkeĞİ