Asus ZenFone 4 Max ZenUI APK Yukseltme
Mobil Uygulamalar0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Uygulamalar
- Asus ZenFone 4 Max ZenUI APK Yukseltme
-
28-09-2022, 09:26:23Asus ZenFone 4 Max ZC554KL modelini kullanıyorum. Asusun sitesinden baktım. Cıkan son firmware surumunu indirdim. Ancak olmadı. Sebebini sonradan anladım. Asus ZenFone lara bir sku tipi veriyormuş. Turkiye uzerinden alınanlarda WW oluyormuş. Bende WW denedim. Yine olmadı. Urunu Hepsiburada uzerinden almıştım. 2018/06/13 tarihinde cıkan guncelleme var şuanda telefonda. Telefonun ayarlarında bir kısımda sku tipi yazıyormuş. Baktım. VF_TR sku suna sahipmiş. Ancak dediğim gibi VF_TR sku su icin cıkan son firmware guncellemesi 2018/06/13 tarihinde. Ancak 2019/08/16 tarihinde BICCAM ve WW sku icin firmware guncellemesi cıkmış. Android 8.1.0 Oreo ve TIM sku icin zenUI 5 diğer sku lar icin ise zenUI 4.5 surumu cıkmış. Benim telefonumda şuanda Android 7.1.1 ve zenUI 3.5 veya 4 surumu var. Ancak sku tipim uygun olmadığı icin indiremiyorum bu guncellemeleri. Android surumu cok onemli değil. Daha cok zenUI surumunu yukseltmek istiyorum. Apk mirror uzerinde zenUI 4.5 veya 5 surumunu buldum. Link bu. Firmware surumunu yukseltmeden Android 7.1.1 e indirirsem bir sorun oluşur mu? Normal Asusun kendisinden indirmişim gibi olur mu? Bir de sitede guvenlik bilgilerine basınca dosyanın Asustek computer.inc tarafından doğrulanmıştır yazıyor ve dijital parmak izleri var. O kısmı pek anlamadım. Yardımcı olan herkese teşekkurler. Not: Paralı olan bir şeyi bedava indirmediğim ve Samsung kullanıp ta zenUI indirmediğim icin korsan diyeceğinizi sanmıyorum.