Merhaba sevgili anneler ve anne adayları.
benim son adet tarihim 27 temmuzdu. 40 gun kadar bir sure gecti ve onceki aylarda da adet duzensizliği yaşadığım icin doktora gttim. beta hcg ye de baktrdim gebelik yoktu. icim rahat etmedi. 4-5 gun sonra tekrar gttim ultrasonda da yine yoktu. ve doktor adet sokturucu verdi. kullandım 10 gun gecti hala adet olmayinca ve zaten gebelikte olmadığı icin tekrar dr gittim. ultrasonda tekrar bakti rahim duvari da ince adet gormeye engel değil dedi. ve yine ultrasonda da birsey cikmadi.hormon testi yaptı o da normal. en son doğum kontrol hapı verdi adeti duzene soksun diye. ben hemen almadım ilacı belki adet gorurum diye bekledim.2 hafta falan gecti adet gormeyince dk hapını aldım 10 gun kullandım ama o esnada bulanti yaşadım cok. annemin ısrarı ile gebelik testi aldım. akşam yaptım ve anında 2 oldu. şaşırdım. ertesi gun kan tahlilinde sonuc cok yuksekti 155700 civarı idi. ve ikiz mi diye şuphelendim. ultrasonda bebek 7 haftalık idi tek kese tek bebek ama 7 hafta icin sonuc cok fazla değil mı? iki gebelik yaşayan bir arkadaşım da cok yuksek dedi. haftaya 10.haftada kontrolum var 2.kese cıkma ihtimali var mıdır? fikri olan var mi
ikiz gebelik şuphesi ???
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- ikiz gebelik şuphesi ???