Selamın Aleykum arkadaşlar. Ben yaklaşık 20 gun kadar once farkettim bu siteyi ve uye oldum. Benim iki tane dunya tatlısı oğluşum var Allah bağışlasın. Birazınız az cok hikayemi bilir ama bilmeyenler icin kısaca yazayım. Ben birde kızım olmasını cok istiyordum o yuzden bir forum actım ilk. Daha sonra topiklere yazmaya başladım.Okadar guzel insanlar tanıdım ki cok şukur. Ben adet bitimi 3.gece sırf bebek icin korunmasız ilişki oldu daha sonrasında hep korunduk. Burda cevap aramaya calıştım tum sorularıma. Birazda heyecanıma yenik duştum aşırı aceleci davrandım. İlk bebegimde cok acılar cektim yoğun bakımda kaldım olcek diye bekliyodu herkes ama oldurmeyen Rabbim oldurmuyor. Nurtopu gibi bir oğluşum oldu. Cok şukur. Yalnız uzerine gormuştum iki ay normal adet oldum bircogunuz sandığı gibi lekelenme değilde boyle pıhtı şeklinde yoğun koyu ve 6 7gun icim boşalırcasına akıp giden kanamam oldu. İlk hamileligimi oğrendiğimde ikibucuk aylıktı. Sonra ikinci gebeligimi erken oğrendim ama yaşamadı karnimda oldu kaybettim bebeğimi iki bucuk aylıkken. Kendi duşmesini beklediler almadılar sonra zehirlemeye başladı beni zor kurtardilar. Ama acılarım tekrar devam etti icimde parca bırakmışlar. Kendimi bilip tuvaletin kenarına oturdugumda duşurdum bebeğimin geri kalan parcalarını bir kol ve bir bacak. Gittik mezarlığa gomduk. Bir seneden fazla kendime gelemedim psikolojik olarak. Sonra ucuncu gebeliğim oldu kese var bebek yok dediler ama ben inanmadım bebeğim ordaydi bırakmadım oda erken doğdu ama cok şukur sağlıklı sıhhatli doğdu buraya bu kısa hali yani duşunun okadar yazabildim cok acılar cektim ama hepsi gecti gitti cok şukur. Tum cektiğim acıları bildiğim halde birde kızım olur belki diye tekrar ucuncuye niyetlendim ama sadece tek sefer korunmasız ilişki oldu. Hatta kandildi o gece. Verecek Olan Rabbim nasip ettiyse tek seferde de verir dedim. Cok ağladım cok dua ettim Rabbim gonlumden geceni biliyordu. Sonrasında ilk goguslerimde şişkinliği farkettim dokunamiyordum sadece ogullarimi sutten ayirdigimda boyle olmustum ben. Ama ilişkiden sonra 4 5gun gecmişti daha.sonra iştahım kesildi kesinlikle hicbirsey canım cekmedi ac gezdim ama hic aklıma gelmedi yemek yemek. Ve aşırı derecede bel ağrılarım oldu gece beni uyutmuyordu. Daha once hic boyle olmamıştım sade hamileyken cektim bu ağrıları tanıdıktı bana.sonra bir gun memelerimin ucu simsiyahti onu farkettim halbuki acık pembedir benim. Dudaklarimda aşırı sivilce cıktı ve incecik olan sac tellerim elektrik carpmış gibi kabardı. En sonda gobek deligimden karnımın alt tarafına doğru pembe cizgi farkettim ki diğer hamileliklerimin sonuna doğru oluşmuştu bu cizgi. Bu belirtiler iliskiden sonraki 10 gun icinde olanlar. Erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Sonra normal idrar testi yaptım tek cizgi bile yoktubozukmus meğer test sonrasında adetime 5gun kala peceteme hafif pembemsi kan suruldu cok uzuldum ama kabız oldugum icin arkamda yara oldugunu ve ordan geldiğini farkettim okadar mutlu oldum ki. Sonrasında daha cok sulu pembe akıntım oldu. Ve git gide coğaldı. Tamam dedim adet oldum. Birdahada cesaret edemem zaten bebek diye. Rabbim boyle nasip ettiyse vardır bir bildiği bida hamilelik icin zorlamaya gerek yok dedim . Ama kanamami takip ettim iki gundur feci ağrı doğuma gider gibi. Duşunuyorum ben en son tum hamileliklerimde boyleydim AllahAllah bu işte bisey var kızım. Hemen sabah gittim hastaneye 15 senelik kadın doğum doktorum diğer gebeliklerimdede doktorumdu. Beni gordu saolsun bekletmedi sıra al beklemeden gir hemen dedi. Olan biteni anlattım kan verdim hemen hcg bakıldı. Bir iki saat sonra doktorum cağırdı ve burda hayatımın şokunu yaşadım evet hamileydim evet yanılmadım. Hemen ultrasonda bakalım uzan dedi. Ve hayatımın ikinci şokunuda burda yaşadım iki kese vardı evet evet ikiz gebelikti biraz kendime gelemedim cok ağladım doktorum baya zaman tanıdı Allah bin kere razı olsun. Şimdilik sadece keseleri var ama ben inanıyorum bebislerimi goreceğim kalp atışlarını duyacağım gunlerde gelecek ben bunları oncedende yaşadım atlattım bu seferde bebeklerimle beraber atlatacağız. Cocukları anneme bıraktım eşimin bile haberi yoktu hastanede olduğumdan. Eve kadar ruh gibi gittim. Hala inanamadim. Duanın ve inanmanın gucunu birdaha yaşadım. Simdi kardeş istemiyorum diyen buyuk oğlum insaAllah erkektir 4erkek kardeş sırtım yere gelmez diye evde sevinc cığlıkları atıyo. 4yasindaki kucuk oğlumda hayıyyy kız onlay ben demiştim diyoevet kucuk oğlum devamlı ikiz kızlay vay annemin gobeğinde devamlı bunu dedi meğer Rabbim soyletiyormus Kurban olduğum Rabbim BENİM HİKAYEM HEPİNİZE UMUT OLSUN HİCBİRZAMAN UMUDUNUZU KAYBETMEYİN VE VUCUDUNUZU İYİ TANİYIN. HERKESİN VUCUDU FARKLİDIR VERDİGİ TEPKİ FARKLİDİR. BEN BURDA BİRSURU ARKADASİMİN GORMEDEN DUASINI ALDIM VE ONLARA CANI GONULDEN DUA ETTİM. RAMAZANA KADAR HEPİNİZİN HAMİLELİK HABERİNİ DUYACAĞIM KENDİ HAMİLE OLDUGUMA İNANDİGİM KADAR İNANİYORUM BUNA Buarada kanamam şiddetli devam ediyo ama ağrım yok cok şukur kesildi. İlac tedavisi başladı doktorum duşuk olmamasi icin. Ama olmıycak cunki ben yaşadım bunları. Sağlıklı sıhhatli bebislerimi kucağıma alırım insaAllah. Hepimiz alırız insaAllah
UZUN OLDU HAKKINIZI HELAL EDİN❤❤❤