Arkadaşlar 6 ay once yani haziran ayında ilişki yaşamıştım erkek arkadaşımla ve kusura bakmayın affınıza sığınıyorum icime gelme gibi bir durum olmadı tam olarak birleşme bile olmadı sadece zevk suyundan korkuyordum (bakireyim hala) ve stresten adetim gecikti 2-3 hafta kadar daha sonra geldi ve diğer 4 ayda da adet gormeye devam ettim bu gorduğum kanamalar ustune gorme gibi değil adet gibi dolu ve 4-5 gun uzunca suren kanamalardı daha sonra herhangi bir belirti gormedim hamilelikle ilgili test yapmamamın sebebi adet gormemdi ve hamilelik belirtilerinden hicbirini gormedim kasım ayında hic adet olamadım mevsimsel değişiklikler ve malum karantina nedeniyle kilo almış olabileceğimi duşundum fakat gobeğim biraz cıkınca ki gobeğim yumuşak oturunca katlı oluyor ve kilo diğer yerlerime de gitmiş durumda tek buyuyen yer gobeğim değil biraz yine korku kapladı icimi 6 ayda illa bir belirti bir fark etme soz konusu olurdu değil mi sadece gobeğimden korkmuş durumdayım biraz boyle bir durum soz konusu mudur 6 ayda gebelik illa anlaşılır ve fark edilir miydi ?