ben yeni hamileyim az bi cok acık pembe lekelenmem oldu bir hafta once hemen doktora gittim kesem gorunmedi akşam saat 5.30 civarıydı kan verdim 1453 cıktı doktorum iki haftalık hamile olduğumu soyledi bi sornaki gun sabah 8 .30 da bidaha kan verdim 1930 cıktı yani tam iki gun olmamıştı bir bucuk gun falan doktorum kabul edilebilir bi değer olduğunu soyledi bu arada progeston ve folik asit icmeyede başladım ilk gittiğim gunden uc gun sonra yani gectiğimiz pazartesi gunu gittim kese gorundu 6.mm. kesem var doktorum iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi bu arada benden lekelenmeler gelmeye devam ediyo bi kac gundur azaldı sanki ama gunduz sarımsı acık bazen koyu camur gibi kahverengi geliyo artık ama cok az akşamları acık kiremit renginde sanki kirlimsi ama fark edilebilecek miktarda geliyo neden akşamları boyle oluyo acaba sancımda oluyo biraz doktorum kanaman coğalırsa gel demişti ama gunduz gayet iyiyim akşam biraz sancıyla hafif geliyo sabah geciyo niye acaba bu yaşadıklarımı yaşayanınız varmı a.s. şimdiden cevaplarınız icin teşekkur ederim :asigim: