Benim 18 aylık bir kızım var ben normal doğum yaptım kızımı 10 ay boyunca hic bir şekilde adet gormedim 10 ay sonra adet gordum gorduğum adet gecikmeliydi bir ay tam zamanında oluyor bir ay 31 inci gunde 38 gunde 43 gunde bir oluyordu. Ama emzirmeye devam ettiğim icin endişemde vardı gecen ay kasım ayında 43 gun adet gormedim evde yapılan test yaptım negatif ti tekrar adet oldum adet olduğum tarih 4 kasım benim 4 Kasım beri adet gormuyorum surekli olarak kondom ile ilişkiye giriliyordu oyle sık sıkta değil tabi kızım cok yaramaz olduğu icin onun uyku saatinde filan bu ay test yaptım bu ay idrar testinde hamileyim cift cizgi cıktı hemen beta hcg verdim 107 cıktı. Ben sevindim tabi beraber buyurler diye aksma kanamam oldu hastaneye gittim bebek olmaya bilir dedi evet biliyorum kızımdan biliyorum onun betası cok yukselti benim kafama takılan su benim 14 gun oncesinden bir şuphelendiğim ilişkim var ama doktor sat tarihine gore hesaplıyor ve sat tarihine gore bebek 7 haftalık ki bu imkansız demiyorum ama ben oyle sanmıyorum pazar gunu 107 cıkan sonuc pazartesi sabah 148 oğlen 178 idi Allahım hayırlısını versin ama bu şekilde bir şey basına gelen varmı ben dusukmu yapıyorum suan kanamam yok fazla cuma gel dedi doktor bugun gormedim pazar vardı kan bir pet dolmaz bir damla iki damla ertesi gunde oyle bugun gormedim sarı beyaz akıntı var kese daha oluşmaz ama aklım cok karışık bir yardım edermisiniz ha bu Arada 5 gun onceden de gene evde test yaptım gene negatif ti