Nedir bu uygulama?

Number Shield uygulaması ile sinir bozucu anketcilerden, operator aramalarından ve banka aramalarından direkt kurtulabiliyorsunuz. Buyuk ve gelişmiş alt yapısı ile bircok numarayı engelleyebiliyor ve rahatsız edilmiyorsunuz.

Haftalardır aradığım tarzdan bir uygulamaydı. Cunku numaram bilmediğim bir şirket tarafından ya paylaşıldı ya da sızıntılarda gorundu. Bu yuzden her gun en az bir kere anketci tarafından aranıyordum. Bu numaralar ya 850 ile başlıyor ya da 216 ile başlıyordu. Uygulamada bunları engellediğimde 20 milyondan fazla numara engellenmiş oldu!

Kesinlikle bunalmışsanız ve artık gormek istemiyorsanız ucuz bir odemeyle bu sorunları defedebilirsiniz. Kullanımı ise oldukca basit.
Orneğin 0850 ####### yazdığınızda tum 850 ’li numaraları engellemiş oluyorsunuz. İyi kullanımlar.

Ozellikle İnternet ’ten siparişi cok kullananlar işletim sisteminin bilinmeyenleri sessize al ozelliğini kullanamıyor benim gibi. Bu yuzden boyle bir uygulama şart.

‎Number Shield ‎Block annoying scammers who hide behind fake phone numbers. Do you get unwanted calls or text messages from phone numbers similar to your own? With Number Shield, block an entire group of numbers at once. Just enter a wildcard for each digit you want to block. For example, if your number is...
apps.apple.com