Şuan 15 haftalık hamileyim. 11+4 haftalık iken bebeğimin ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıldı usg de hic bir sıkıntı gorulmedi ama icimiz rahat etsin diye daha garanti olan nifty testi yaptırdık aynı gun hemsire geldi doktorumun kliniginde kan aldı salı gunu kan verdim perşembe gunu ellerine ulaştı ayrıntılı anlatıyorum ki bu testi yaptıracak arkadaşlarım ona gore karar versinler. Bu arada yaptırdığım Firma genoks. 10.is gununde bana yeterli dna bulunamadı diye mail geldi ve benden ek 4 is gunu istendi 4 gun sonra gorevli aradı tekrar kan istedi bende paramın iadesini talep ettim bunun uzerine şupheli sonuca rastlandigini bebeğimde cinsiyet kromozomlari ile ilgili sorun olabileceğini ilk calışmada yuksek değer cıktığını ikincide ise ara değer cıktığını bu sebeple kesin tanı koyulamadigi soylendi. Ben paramın iadesi talebinde ısrarcı oldum ve param iade edildi. Lakin o gunden beri yediğim ictiğim haram oldu kendi doktoruma tekrar muayeneye gittim usg de herşey yolunda şimdi amniyosentez yaptırmalı miyim bilmiyorum. Bu arada bu testi yaptırdığım icin ikili test yaptirmamistim tabi onunda gunu gecti. Bulunan kromozomlarda down sendromu vs incelendi mi onu da bilmiyorum anlayacağınız koca Bi boşluğun icindeyim şuan