Whatsapp'ın durumu 2021
Mobil Uygulamalar0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Uygulamalar
- Whatsapp'ın durumu 2021
-
28-09-2022, 08:51:53Bugunlerde muhabbeti sıkca duymuşsunuzdur arkadaşlar, Whatsapp kişisel verilerimizi Facebook ile paylaşacak. Kullanmaya devam etmek icin bu sozleşmeyi onaylamak gerekiyor. Bana bu sabah sordu ve reddettim, şubat ayının ilk haftasına kadar boyle kullanılabilecek sanırım. Gelelim beni asıl dumur eden olaya, WP'ı kullanmaya devam etmek icin veri paylaşmaya izin verme olayı AB ulkeleri icin gecerli olmayacak, onlar aynı şekilde kullanmaya devam edecekler, ama Turkiye'de zorunlusun. Kişisel veriyi almış almamış, paylaşmış paylaşmamış bu cok onemli değil de cifte standart uygulaması benim icin kabul edilemez. AB ulkeleri ah canım cicim size bir şey yok aman, Turkiye? Ver şu lanet olası bilgilerini cabuk! Arkadaşlar tepki gosterelim bu işe, bana kalsa coktan Signal ve Telegram gibi uygulamalara gecerim ama eş dost arkadaşlar hep WP'ta, işyerindeki gruplar hep WP'ta, ne bileyim 6 7 yıllık arkadaş gruplarımız var WP'ta. Bugun girdim Play Store'da 1 yıldız verdim. Ne değiştirir? Sen de verirsen değişebilir, herkes verirse değişebilir. Keşke topluca başka bir uygulamaya gecebilsek. Siz ne duşunuyorsunuz?