Tup bebek yontemi ile cok şukur gebeliğim oluştu. Tedaviden kaynaklı ohss oldum. İlk zamanlarım cok zor gecti. Sonra cok şukur rahatladım. 12. Haftamın icinde adet kanaması gibi şiddetli kanamam oldu. Bir iki saat icinde 3 pet tamamen doldu. Dr. Kanamanın kese dışında olduğunu bebeğin sağlıklı olduğunu soyledi en başından beri progesteron 200 mg 3*1 ve duphaston 3*1 kullanıyordum. Normalde bu hafta kesilecekti. Dr'um ilaclara devam istirahat et dedi. Bir hafta sonra kontrole gittik (dun) kanamam neredeyse bitmişti. Dr. Kanama alanlarında kuculme olmamış aynen devam dedi. Progestanı vajinal uygulayın daha etkili oluyor dedi. Haftaya tekrar kontrole cağırdı. Bu sabah progestanı yaptım 3 saat sonra kırmızı adet kanı gibi kanamam oldu. Kan gelirken de ağrım oluyor. Dr. U aradım kanama alanınız vardı beklenen durum dedi. Bugun gozlemleyin yarın goruşelim progesttan depo yaptırabiliriz dedi. İlk gebeliğim cok korkuyorum. Kanaması olup bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alan arkadaşlar siz neler yaptınız ? Sureci nasıl yonettiniz? Onerileriniz nelerdir ?