Kuzular merhaba, ben 5 aylık evliyim bu ay bebiş denedik bugun erken gebelik testi yaptım ne yazık ki sonuc negatif benim anlamadığım şu ben ilişkiden sonra 14 gun zor dayandım şu erken yapılan testler icin adet olacağım zaten aşırı yoğun ağrım var ama anlamadığım bir konu var ben hep cevremden 3,5 aylıkmış cok turşu yiyordum bi test yapayım dedim oyle oğrendimmm, 6 haftalık tesaduf muayene de oğrendiiim ,2,5 ay olmuşş hiiiic hissetmedim, kız valla 9 aylıkmış cocuk bi gittim hooopp duşuverdi kucağımaa hic farketmedim bile canım yaa ( bu işin şakası ) gibi gibi farkedilmeyen gebelikler duydum yani anlamıyorum 3 ay nasıl farketmedin sen o cocuğu ben deneyeli 2 hafta oldu elim yureğimde geziyorum 3 ay adet mi goruyor bu kadınlar nasıl anlamıyorlar onlar premium uye felan da biz mi ekonomik sınıfız cozebilmiş değilim forumda benim gibi bircok kadın var elinde testle bi belirti gorsem de hemencecik cişimi yapıversem diyen bende oyleyim cunku ay bu tavuk koktu burnuma hamile miyim aman midem bulanır gibi oldu kaldım mı acaba... Bu nasıl bir iş onlar adet goruyorlar mı kaldıkları halde nasıl gec farkediyorlar aydınlatın beni ablalarım kardeşlerim...